משאבת חלב חשמלית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ליהי! שוב אני עם השאלות!

אני בהריון עם תאומים ואני מאוד מאוד רוצה להצליח להניק אותם הנקה מלאה.
    ממה שהבנתי הדבר יכול להיות אתגר אמיתי.
    אני חושבת לשכור משאבה חשמלית.
    תוכלי בבקשה ליעץ לי איפה ממי כידי לשכור אחת כזאת?
    צריך בטח גם לרכוש איזה ערכה בשביל המשאבה. האם זה משהו סטנדרטי לכל המשאבות החשמליות או שזה תלוי בסוג המשאבה?

אירקה.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה !
    בשביל השאלות אני כאן תשאלי בשמחהההה!
    יש ביד שרה משאבה שניתן לקנות לה ערכת התחברות דו צדדית . זו ערכה שמתאימה רק למשאבה הזו . יש משאבה נוספת להשכרה של חברת מדלה שלה ערכת התחברות שונה וגם ממנה ניתן לשאוב דו צדדית . או שניתן לרכוש משאבה טובה של מדלה שמראש מיועדת לשאיבה דו צדדית והיא שלך לכל החיים . שווה לשקול לרכוש משאבה טובה . מכיון שאלו של יד שרה וגם הלקטינה של מדלה יותר קשה להתנייד איתן .
    אכן זהו אתגר להניק תאומעם אבל היתרונות הם אדירים וברגע שההנקה נכנסת לתלם ולשיגרה זה הופך את ההאכלה לככ פשוט וקל .
    מוזמנת לפנות אליי באופן אישי ואתן לך עוד פרטים לגבי עלויות השכרה וורכישה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה