באיזה גיל אפשר לדעתכן לוותר על הטיולון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אתמול בעלי לקח את הבת שלנו בת שנה וארבע ברגל מהגן הביתה מרחק של כעשר דקות. עליי לציין שבדרך הם עצרו בפארק אכלו במבה שיחקו וכו'.
    כל האופרציה לקחה שעה. בד"כ אני לוקחת אותה הביתה עם העגלה/אופניים ובדרך אנחנו אכן עוצרות לטיול בפארק (זה לוקח לי כמובן פחות משעה).
    שאלתי היא באיזה גיל ויתרתן על הטיולון והתחלתן ללכת ברגל הביתה עם הקטנים שלכם?
    תודה מראש,
    קרן
7 תגובות
עמוד 1
  • מתי שזה מרגיש לי ולילד נוח...
    גם אם עדיין משתמשים בטיולון, לא תמיד לוקחים אותו לכל מקום, אלא בהתאם לצרכים...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • סליחה שאני נדחפת אבל מצטרפת לשאלה, כי היא מאוד רלוונטית לגביי.
    אני עתידה ללדת כשה"גדולה" תהיה בת שנה וארבע ומתכננת להעביר את העגלה שלה לקטן/ה, לדעתכן יהיה אפשרי?
    שנה וארבע זה לא מוקדם?
    kerenna- לדעתי אם הילדה זרמה במהלך הטיול ולא בכתה והיתה נודניקית, אז למה לא? אם עניין הזמן הוא גורם מכריע אז לפעמים אפשר לא לוותר, אבל זה יכול להיות תלוי ילד ואם הוא מאפשר את זה ואת לא לחוצה בזמן, אז תהנו.
    אני מקווה ששלי גם תזרום.
    חשוב לציין שאני ניידת ונוסעת לגן עם רכב...
  • תלוי בילד.

אנחנו למשל עכשיו שיוצאים לגינה - משתמשים בתלת אופן שלה או בבימבה ג'וק, לא תמיד בעגלה.

מניסיון - עד גיל 3 הם עוד מתעייפים מהמרחקים....כך שאני שומרת אותה קבוע בבגאז' של האוטו
    פייס: ortal_hori

• אה, ושכחתי לומר, למרות שכתובים הגילאים בסרגלים שלי: אור בכיתה ב', לינוי בגן חובה והקטנטנה עוד מעט שנתיים

• balula- גם אני בהריון . אבל אני עתידה ללדת רק כשזאת תהיה בת שנה ו-11ואגב לדעתי אנחנו ממש קרובות כרגע שבוע 10+1.

לכן אני מאוד מתלבטת אם לעשות איתה את הדרך ברגל כי יכול להיות שאצטרך לסחוב אותה אם תתעייף (אם כי רוב הדרך היא פארק שאנחנו מאוד אוהבים)
    וגם לי קשה.
    מצד שני אני רוצה להרגיל אותה שהולכים ברגל ככה כשמספר שתיים יגיע היא כבר תהיה רגילה ויהיה לה ולי יותר קל במובן הזה לפחות.
    מה אתן חושבות?
  • לא מוותרים על טיולון כל כך מהר.
    הבן שלי בן 3, ואני עדיין משתמשת לספארי, פארק, קניון וכו.

זה בעיקר מקל עלינו ההורים, וגם עליהם...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מספיק השינוי שהבאת לה עוד אח/ות....את רוצה גם להטיל עליה להתבגר כל כך מהר?...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה