שאלה על תינוק בן חמישה חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

יש לי תינוק מקסים בן חמישה חודשים.
    עד גיל חודשיים הוא ישן ממש חזק ועמוק.
    מגיל חודשיים הוא הפסיק לישון ברציפות והיה מתעורר כל חצי שעה בצהרים וכל שעה וחצי בלילה.
    אחרי ביקור אצל רופא הילדים הוא טען שכנראה שיש לו ריפלוקס (הוא תאר לי את זה כאילו שיש לו צרבת חזקה) שגורמת לו להתעורר.
    לאחר נסיונות רבים להניק אותו עברנו בגיל ארבעה חודשים לתמ"ל ומאז הוא יותר רגוע וישן הרבה יותר טוב.
    אולם, בכ"ז אני מרגישה שהוא לא רגוע, שהשינה שלו לא עמוקה, שהוא מתעורר מכל דבר, הוא מתהפך עשרות פעמים מתוך שינה ולא מצליח כמעט לישון בעגלה או במעון.
    הוא חוזר עייף מהמעון וגם אז נרדם רק לחצי שעה ובוכה כל אחרי הצהרים עד אחרי האמבטיה טהבקבוק שלפני השינה.
    האם זה נורמלי שתינוק בגיל הזה יש לו שינה כל כך קלה, שכל דבר גורם לו להתעורר?
    מתי אני כבר אמורה לצפות לשינה רציפה רגועה ועמוקה יותר?
    האם יכול להיות שיש איזושהי בעיה שגורמת לו להיות כל כך לא רגוע במהלך השינה?
    אשמח לתשובה.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • מירי שלום
    נשמע שעייפות משבשת את השינה של בנך.
    תינוק שמגיע לשינה עייף מדי יתקשה להירדם (זמן הירדמות ארוך) והשינה שלו תהיה שינה קלה יותר. ממליצה לך להשכיב אותו בהקדם כשאת מזהה סימני עייפות וגם בערב להשכיב אותו מוקדם יותר אם הוא כבר ממש עייף.

איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה