הומוגלובין נמוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני סובלת מהומוגלובין נמוך עוד מגיל קטן. כעת בשבוע 15 ונוטלת כדורי ברזל מדי יום אך ההומוגלובין מסרב לעלות (9). הופנתי להמוטולוג שהלחיץ ושלח להמון בדיקות נוספות. התחלתי לקרוא ולנסות לשנות את הרגלי התזונה, כעת ממתינים לתשובות של הבדיקות. מה כדאי לעשות מעבר לזה?
3 תגובות
עמוד 1
  • גם אני סובלת מגיל קטן... בהריון הראשון אחרי ניסיונות עם כדורי ברזל קיבלתי 5 מנות של ברזל דרך הוריד... אני יכולה להגיד לך שזה שינה לי את כל ההריון הרגשתי נהדר! וזה חיזק אותי בטירוף אפילו אחרי הלידה לא נזקקתי לברזל יותר
    ממולץ מאוד שווה לבקש
  • אחותי גם סבלה מברזל מאוד נמוך (לא זוכרת כבר כמה.......) והברזל לא נספג לה עד שהיא התחילה לקחת B12 ואז הוא ממש קפץ.
    אולי תנסי

וערוי- גם יכול להיות רעיון מדהים. את מקבלת בערוי ושוכחת עד הפעם הבאה, בלי נקיפות מצפון ששכחת...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ntli86

היי, אני סובלת מהומוגלובין נמוך עוד מגיל קטן. כעת בשבוע 15 ונוטלת כדורי ברזל מדי יום אך ההומוגלובין מסרב לעלות (9). הופנתי להמוטולוג שהלחיץ ושלח להמון בדיקות נוספות. התחלתי לקרוא ולנסות לשנות את הרגלי התזונה, כעת ממתינים לתשובות של הבדיקות. מה כדאי לעשות מעבר לזה?

תאכלי רק בשר בקר או הודו לפני תפוז או קיווי או פלפל אדום או עגבנייה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה