הייתי קצת עצובה הבוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
9 תגובות
עמוד 1
  • ברגע שהגעתי לקטע איפה שהוא קורה לכל המורים לוזרים, עניים ועוד מלא שטויות הפסקתי לקרוא. כמה התנשאות , נשמע כמו אחד ממורמר שסבל בבית ספר מדחייה חברתית. אני בעד מסגרות אלטרנטיביות לילדים שמתקשים להשתלב בחינוך רגיל ולא חסר בתי ספר דמוקרטיים, אנטרופוסופיים וכו'. אבל אין מה לעשות ילדים צריכים מסגרת כזו או אחרת שתהיה אופטימלית ומתאימה לצרכים של הילד ולתפיסת המשפחה. אם זה חינוך ביתי אז שיהיה חינוך ביתי אם זה מה שמשפחה רואה לנכון. אבל לבוא ולקטול מורים ומערכת חינוך שאלי לא אידיאלית אבל הילדים שלי למשל נהנים ממנה מאוד ולומדים המון דברים שאני לא יכולה ללמד אותם גם מחוסר ידע וגם מחוסר זמן- מה לעשות צריך גם לעבוד ולטפל בתינוק ולהחזיק את הבית. באופן כללי אני חושבת שמי שבא להציג או לשווק אסכולה חדשה לא צריך ללכלך על הקיימות , זה לא מכובד ולא לעניין.
  • קטקט מסכימה עם כל מילה
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• צודקות. כנראה שאני מנסה לשכנע את עצמי שהכל בסדר בזמן שזה ממש לא...
  • היי נטע , יש הרבה טעם בדבריה של קטקט... עם זאת, אני מאד מבינה את המקום שלך. מתסכל, על גבול הבלתי הגיוני וסביר - להשאר במצב שכזה, ואני זוכרת שזה נמשך המון זמן (חוסר התשובות וה"נפנוף" שלך ע"י העיריה).
    אל תיכנעי. זו זכותך המלאה כתושבת, לקבל מענה מתאים ואופטימלי לאור.
    מה עשיתם אתמול? והיום?
  • היום לקחתי אותו איתי לעיריה. היתה שם מישהי נחמדה שאמרה שכנראה שיזמינו אותנו שבוע הבא ביום שני. היא ניסתה לעשות עבורי עוד כמה טלפונים ובירורים, אבל לא ענו לה. את מבינה, ועדת השמה זה אפילו לא שיבוץ!!! היא שאלה למה הוצאתי אותו מבית הספר לפני שיש לי חדש. תכלס - לא חשבתי שיש מצב שלא ידאגו לנו לשיבוץ. אם אני אשלח אותו לבית הספר החרדי הם לא ימהרו למצוא פתרון חדש.
  • אני חושבת שטוב שלקחת אותו איתך היום. לפעמים הם צריכים "ניעור" קטן שם, ב"דרגים הגבוהים" (של הבירוקרטיה) בדמות אמיתית, חיה, נושמת ומתוסכלת - שהדמות הזו תעמוד להם מול הפרצוף ותשים מולם מראה ברורה למה שהסחבת וחוסר התפקוד שלהם גורמים.
    ולאותה אחת ששאלה, הייתי עונה בדיוק את זה: "לא מתאימה לנו המסגרת החרדית וידעתי שאם אשאיר אותו שם - לא תמהרו לשבץ אותו מחדש לבית ספר אחר", שזה, תכל'ס, מה שאת אומרת/חושבת.
    תהיי עם אצבע על הדופק עכשיו. תזכירי לה (טלפונית) מדי יום בצורה יפה ומנומסת שאת מחכה להזמנה ליום שני - כפי שאמרה לך.
    מקווה שהסאגה הזו תגמר
  • נתחיל מהכותרת - אל תהיי עצובה
    פייס: ortal_hori

• תודה
  • גועל נפש של יחס
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה