שלום עדי.
שני הצמחים מוכרים לי היטב ויש לי נסיון קליני איתם במצבים שונים. שיח אברהם מסייע לביות פוריות וחוסר איזון הורמונלי, אך בהגדרתו אינו פותר את תופעת השחלות הפוליציסטיות. אפשר לקחת אותו באופן קבוע למשך מספר חודשים לפני הכניסה להריון.
לעומתו צמח המאקה אף הוא עשיר לבאסטרוגן טבעי ומשתמשים בו להגברת חשק המיני אצל נשים. שני הצמחים טובים אך הייתי בוחרת בשורש אברהם.
במקביל לשם טיפול טבעי בשחלות פוליציסטיות אני ממליצה שתגשי למטפל מוסמך בדיקור סיני המטפל בדיקור סיני ולאחר איבחון יתאים לך פורמולה מצמחי מרפא סיניים וזאת בשביל להגביר את סיכוייך לבייץ בכל חודש בייצית יפה ובשלה.
בשנים האחרונות נמצא קשר בין שחלות פוליציסטיות ותזונה בעלת אינדקס גלימי גבוה (עם הרבה פחממות וסוכרים).
הנה כמה משפטים מתוך מאמר שלם שהכנתי על PCOS:
יש המכנים את התסמונת בשם "סכרת של השחלות" עקב עמידות תאי הגוף בפני פעולתו של הורמון האינסולין. עמידות לאינסולין מביאה לשיבוש והאטה בחילוף החומרים המטבולי שמביא להשמנה בטנית הנקראת "השמנת תפוח".
רמת אינסולין הגבוהה בדם משפילת אנזימים שאחראים על ייצור אנדרוגנים . חוסר האיזון ההורמונלי משבש את תהליך הפיכת האנדרוגנים לנגזרת הורמון הנשי אסטרוגן ומונעת התפתחות והבשלה מלאה של הביציות.
מצרפת לך גם קישור לכתבה אם תרצי לקרוא.
מקווה שזה יעזור לך ואני בטוחה שעם טיפול נכון המשלב גם בדיקות אולטראסאונד סביב ימי הביוץ, תכנסי להריון.
אשמח לעזור בכל שאלה גם בעתיד.
בברכה
אניה גלרון המעיין-
מנהלת פורום רפואה משלימה
http://www.peymot.blogspot.co.il/search?updated-max=2013-05-13T00:10:00%2B03:00&max-results=15