שבוע 7 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    האם יתכן ובעקבות בדיקות במכשירי אולטראסאונד שונים עדיין לא ניתן לראות דופק בשבוע 7+3? העניין הוא כזה.
    בשבוע 6+2 עשיתי בדיקה אצל הרופאה שלי. ראה שק הריון שק חלמון וקוטב עוברי עם דופק חלש חלש ולכן לא קבעה עו את תקינות ההריון ואמרה לחזור אחרי שבוע.
    בשבוע 7+3 הייתי אצל רופא תורן. אמר שלא רואה כלום רק שק הריון וספק שק חלמון. מפאת הלחץ נבדקתי באותו יום גם במיון.
    שם נצפה שק הריון שק חלמון ועובר המתאים לשבוע 6+1. לא נצפה דופק.
    נאמר לי לחזור לבדיקה השבוע לחדר האולטראסאונד במרפאה.
    האם זה אומר שהשבוע שזה יהיה 8+2 לפי הוסת, יהיו חייבים לראות אם ההריון תקין ויש דופק? במידה וחלילה לא יהיה דופק כדאי לבדוק שוב אצל רופא אחר או שמא מדובר בהריון לא תקין?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בעיקרון בשבוע 7+ אמורים לראות דופק בא"ס וגינלי. ייתכן והביוץ היה יותר מאוחר (כזכור סופרים מהוסת האחרון אך ההריון מתחיל בביוץ) ולכן העובר קטן יותר.
    הואיל ולא נצפה דופק גם לאחר שבוע ממצא זה מדאיג. יחד עם זאת כדאי לחכות עוד שבוע ולחזור על בדיקת הא"ס. במידה ולא יהיה דופק מדובר בהריון לא תקין ואין טעם לחזור על הבדיקה שוב.

נקווה לטוב
    בהצלחה
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה