IVF על בסיס מחזור טבעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    הסיפור העצוב שלי הוא כדלקמן
    בת 31, בריאה מנסה שנתיים להרות. עברתי 4 הזרעות ו 2מחזורי IVF . ראשון בפרוטוקול קצר - 7 ביציות 3 הפריות עוברים לא איכותיים שלא נקלטו
    מחזור שני - פרוטוקול ארוך 10 ביציות, 4 הפריות, ביציות לא תקינות ושוב עוברים לא איכותיים.
    הרופא הציע מחזור טבעי בשאיפה להשיג עובר איכותי יותר
    יש לי 2 שאלות: האם אכן יש סיבה לחשוב שתהיה ביצית יותר טובה?
    האם כדאי לעשות בדיקת קריוטיפ לי ולבעלי כדי להבין למה העוברים לא תקינים במקום לדפוק את הראש בקיר שוב ושוב.
    אני מרוסקת נפשית ומאוד קשה לי להאמין שהטיפול יצליח
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. לא בהכרח במחזור טבעי תהיה ביצית באיכות טובה יותר
    2. ניתן לעשות בדיקת קריוטיפ, אם כי במרבית המקרים הבעיה נובעת משינויים גנטיים בביצית שאינם מתגלים בבדיקת הקריוטיפ
    עפ"י הפרטים שמסרת, להערכתי כדאי להמשיך בטיפול IVF, ככל שיש יותר עוברים הסיכוי שביניהם ימצא אחד באיכות טובה עולה
    ולא להתייאש! כל עוד יש ביציות ויש עוברים יש סיכוי להריון וצריך סבלנות!

בהצלחה....

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה