היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובן זוגי מעוניינים להביא תינוקות אבל אנחנו לא רוצים להתחתן אלא להגדיר את עצמנו כידועים בציבור. לדעתכם זה ישפיע על ילד שההורים הם כעיקרון זוג לכל דבר אך לא נשואים?
4 תגובות
עמוד 1
לא רואה שום סיבה שיפריע לילדים. הדבר היחידי שיפריע זה שאין לכם את אותו שם המשפחה (אולי הילדים לא יבינו למה שם המשפחה שלהם שונה משלך). יעל, אמא של יונתן ואיתמר
אני לא חושבת שזה אמור להפריע. נטלי
בוקר אור,
אני ובן זוגי מעולם לא שקלנו להתחתן, אנחנו לא מחבבים את מוסד הרבנות וזה בלשון המעטה ולא מאמינים באלוהים ולכן כל הטקס הזה הרגיש לא נכון. יש היום התעוררות בנושא {בשבוע שעבר הייתה סדרת כתבות בערוץ עשר על זוגות שבוחרים לחיות יחד ולהביא ילדים בלי להתחתן או לפחות לא ברבנות - ממליצה בחום}, אנחנו כבר יודעים שזוגיות לא מתחילה מתי שהתחתנו וטבעת היא לא ערובה לשום דבר והכי חשוב - נכנסים להריון גם בלי לעבור בחופה. וזה מה שעשינו, יש לנו ילדה מדהימה בת 10 חודשים. בנוגע למה שנאמר למעלה על שם המשפחה - היא קיבלה את שני שמות המשפחה ואם חשוב לך את בקלות יכולה להחליף או להוסיף את שם המשפחה שלו לשמך. אני זוכרת שאמרו לי "ומה יהיה כשהם ירצו תמונות מהחתונה??" שהאמת זה הצחיק אותי, אבל ברצינות, אמנם אנחנו לא עשינו מסיבה אבל חתונה אפשר לקיים גם בלי רב ובכל וריאציה שרק תחלמי. בנוגע לזכויותיך - היום ידועים בציבור הם בעלי אותן זכויות של נשואים ואם תכנסי לאתר "משפחה חדשה" בטח תוכלי למצוא שם אין סוף אינפורמציה ואופציות.
ולשאלה הכי חשובה - איך זה ישפיע על הילד? זה לא. תשפיע האהבה שתעניקו, ההכלה שלכם אותו\ה, ההדרכה וההכוונה שלכם.
בהצלחה!
ממש לא משפיע!
יש לי חברה פה בעבודה כבר 18 שנה חיה עם ידוע בציבור, יש להם שני בנים גדולים מקסימים - והם חיים בדיוק כמוני (אולי אפילו יותר טוב ממני.....והמבין יבין חחחחחחחח פייס: ortal_hori