פחדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

אני בשבוע 9 ובעקבות פוסטים שקראתי פה בפורום, אני בהיסטריה להגיע לשקיפות העורפית ושלא ימצאו דופק. אומרים לי כל הזמן שמה שאמור לקרות יקרה ושאם אאבד את ההיריון הזה, הוא ככל הנראה היה פגום מלכתחילה, אבל זה לא מרגיע אותי. אני לא ישנה טוב בלילה וחושבת על זה המון, לא משנה כמה אני מעסיקה את עצמי. יש לי עוד כמעט 3 שבועות לשקיפות וזה המון זמן לדאוג...

איך אפשר להירגע? ברור לי שככה אני לא יכולה להמשיך כי אני פוגעת גם בעצמי וגם בקטנטן (וגם בבן זוגי שלא יודע איך לעזור לי)...

תודה מראש

1 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה :-)
    קודם כל אם את בשבוע 9 אז ככל הנראה כבר ראו דופק , נכון ?
    לא כדאי לקחת מקרים שפוגשים בפורומים, טובים ואיכותיים ככל שיהיו (כמו זה שלנו:-))
    אם את מרגישה פחדים, אז המקום הוא לטפל בפחד..
    תנסי לחשוב עם עצמך מאיפה מגיעים הפחדים האלה ?
    האם היו הריונות לא תקינים במשפחה ?
    האם באופן כללי את אדם שנוטה להיות בעל פחדים / חרדות ?
    את מוזמנת לשתף טיפה יותר אם בא לך :-)
    בכל אופן, יש שתי תמציות של פרחי באך שיכולות להתאים למצב שאת מתארת כרגע ומאוד יכולות לעזור:
    Aspen
    Walnut
    אפשר לקנות אותם בכל בית מרקחת, סופר פארם או בית טבע.
    שימי 2 טיפות מכל אחד מהם בבקבוק מים ותשתי במהלך היום
    מוזמנת לשתף עוד באהבה :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה