מה עושים בחופשת לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני חדשה כאן, אז קודם כל נעים מאוד :)
    אני אמא לתינוקת מקסימה בת 4 חודשים, ועדיין בחופשת לידה. עד עכשיו כל פעם מצאתי לנו עם מי להיפגש או מה לעשות, אבל נגמרו לי הרעיונות...
    כל החברות שלי עובדות ו/או אימהות לילדים גדולים יותר (שנתיים-שלוש),
    ואני מתחילה קצת להתחרפן בבית...
    התחלנו סדנה דרך הקופ"ח אבל זה כמובן רק שעה בשבוע... חוץ מזה אנחנו הולכות לגינה ליד הבית, ופעם בכמה זמן לקניון - אבל זה לא באמת מעניין בשבילה...והאמת שגם בשבילי לא!

אשמח לשמוע מכן האם יש לכן רעיונות לפעילויות עם הקטנטונת, מקומות להסתובב בהם יחד, או אולי אפילו מקומות שבהם אפשר לפגוש עוד אימהות ותינוקות - היא מתלהבת מלראות עוד ילדים ותינוקות!
    כל רעיון יתקבל בברכה!
    תודה לכן
4 תגובות
עמוד 1
  • כמה אפשרויות:
    חוגים לאמהות ותינוקות : למשל יוגה, עיסוי תינוקות, שחייה
    ישנם פעילויות ללא תשלום בקניון הרצליה לאמהות ותינוקות מספר פעמים בשבוע.
    ג׳ימבורי ( אם את מעוניינת יש גם מתחמי ג׳ימבורי קטנים למשל בקניון שרונים באמצע הקניון שהם לא בתשלום)
    הייתי מארגנת קבוצת אימהות עם תינוקות ( עוד 2 אימהות) ונפגשת פעם בשבוע כל פעם בבית של מישהיא אחרת.
    ים, ים ים ( קצת יותר קשה כרגע עם המצב הביטחוני)
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• היי yali,
    אני לא הייתי מסוגלת להישאר בבית אפילו חצי שעה וביליתי את חופשת הלידה בקניונים (מבלי לרוקן את הכיס יותר מדי). יש הרבה פעילויות חינמיות וכייפיות.
    בעזריאלי יש פעמיים בשבוע פעילות של 45 ד. תבדקי באתר באילו ימים.
    בקניון שבעת הכוכבים יש פעילות בבקרים בימים ב ג וד עד השעה 12:00 ומהשעה 16:00. שוב, הכל בחינם.
    בקניון ארנה יש בימי שני בשעה 10:30 פעילות של שעה.
    בדרך כלל בגילאים של כמה חודשים התינוקות מאוד!! מתעייפים אחרי הפעילות וישנים לפחות שעה וחצי שעתיים (שלי ישנה 3 שעות בדרך כלל אז למדתי להעביר את הזמן בקניון) כך שאת יכולה לנצל את הזמן לכוס קפה בשמש או ארוחת בוקר פעם בכמה זמן עם חברה שתפגשי מהחוג או לבד...
    בקניון ארנה בכל המסעדות בחוץ יש עסקיות צהריים זולות מאוד! ארוחה מלאה ב50 שח. אני אכלתי שם באופן קבוע וארזתי את מה שנשאר כדי לאכול בערב ואפילו נשאר קצת לבעלי כך שחסכתי את הזמן בלהכין אוכל וגם כסף כי למעשה סגרת פה 3 ארוחות בארוחה אחת. (אני והמטבח לא החברים הכי טובים).
    מעבר לפעילות בקניונים שהעבירה לי את רב הזמן, התחלתי לראות האנטומיה של גריי, תבחרי לך משהו חינמי עם הרבה עונות ותזרמי.
    בשאר הימים הפנויים, נפגשתי עם משפחה שלא יוצא לי לראות לעיתים קרובות. חידשתי קשרים עם סבתות, דודות, ומכרים שלא הייתי בכלל בקשר איתם ופתאום היה נחמד לשבת לכוס קפה יחד באמצע היום.
    בנוסף- אף פעם אין לנו זמן לפתח תמונות. לא רק של התינוק החדש אלא גם של עצמינו. אז לקחתי על עצמי פרוייקט ופיתחתי תמונות ששכבו במחשב במשך שנים.
    חוץ מהתמונות שתמיד רציתי לפתח, פרוייקט נוסף של תמונות היה אלבום של התינוק החדש לסבים והסבתות כי היום הכל כבר דיגיטלי וחבל.
    אז גם זה העביר את הזמן וגם יצאה מתנה ממש יפה.

יכול להיות שהשעות של הפעילויות השתנו אז תבדקי, אבל זה נשאר פחות או יותר קבוע.
    תהני...
  • דבר ראשון, לדעתי, לתינוקת בת 4 חודשים לא יכול להיות משעמם כי לא הולכים איתה לקניון.
    תינוקת בגילאים כל כך רכים לא צריכים את כל הטראראם הזה.
    להיפך, אני אישית ממליצה להרחיק תינוקת כל כך קטנה מהקניונים, עם כל הרעש ואלפי אנשים זרים מכל הכיוונים.
    יש פעילויות שאת יכולה לעשות ומתאימות לתינוקות, פעילויות של יום יום, ותאמיני לי, לא משעממם לה כי היא מגלה עולם כל פעם מחדש, מה שלך משעמים, נגיד להסתכל על עץ, לה זה הכי מעניין בעולם, לראות מרבד דשא, בשבילה זה ואו!
    תלכי כל יום לטייל איתה בעגלה, תכירי לה את העולם שמסביב (לא קניון), תלכי לחוג שמיועד לתינוקות בגילאים כאלה, תתחילי להכיר לה טעמים חדשים של מוצקים (בגילאי 4 חודשים מתחילים להכיר לתינוק דייסות, פירות, ירקות), תדברי איתה, תשירי לה (לא שירים בטלוויזיה אלא את עצמך) הקול שלך זה קול הכי נעים והכי יפה בשבילה.
    תלכי איתה למגרש משחקים, את אומרת שהיא אוהבת לראות תינוקות וילדים אחרים.
    לא חסר פעילויות רק לא צריך להעמיס על קטנטנה בת 4 חודשים חנויות, קניונים, בתי קפה, חוגים רועשים שיש בקניונים.
    נטלי
  • טוב כבר אמרו פה הכל....

אני גם לא הייתי יוצאת הרבה לקניון בחופשת לידה.....היה מספיק לי לטייל איתן באוויר הצח
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה