שאיבה..הנקה.ומה שביניהם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לפני שבוע וחצי ילדתי את בני השני- אורי :)
    מאחלת לידה כזו לכל ההריוניות בפורום
    את הבן הראשון שלי בקושי הנקתי, אפשר להגיד שכמעט בכלל לא כי לא הייתי מקפידה והחלב נגמר מאוד מהר...

עכשו אני בפלונטר עם אורי
    אני משלבת לו מההתחלה תוספת מזון מניקה אותו וגם שואבת בזמן הפנוי
    מכיוון שננתי לו תוספת מההתחלה כי הוא היה ממש עצבני הוא לא ביסס את ההנקה, בקושי יוצא חלב ואני שוב בתוך המעגל הזה שאוטוטו נגמר החלב ולא תיהיה לי ברירה אלא לתת לו רק תוספת מזון

בפעם הזו, בשונה מהפעם הקודמת אני מאוד רוצה להניק או לפחות לתת לו את החלב שלי שאוב
    כיום, לאחר שבוע וחצי הוא לא מעוניין לשמוע על הציצי שלי, הוא ישר מתרחק ומתחיל להתעצבן עד שמגיע הבקבוק ( נוצרה התנייה כזו)

ולשאלתי:

האם אני יכולה במקום הנקה מלאה, שאיבה מלאה??
    היום החלטתי לנסות, ואני כל שעה עגולה הולכת לשאוב
    לפעמים יוצא 30 CC ולפעמים בקושי 10CC
    אני מקווה שזה ישתפר בימים הקרובים
    אבל מישהי ניסתה את זה?? חשוב לי לדעת אם ניתן בכלל ליישם רק שאיבה בלי הנקה בכלל

אשמח לתשובה
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
1 תגובות
עמוד 1
  • ??? ???? ??? ????? ????? ???? ????? ???? ????????? ???? -
    ????? ???? ????? ????, ??????? ??? ?? ??? ?? ?????? ????? ????? ?? ??? ???? ????.
    ???? ???? ???? ?? ??????? ???? ????? ????? ?????.
    ?????? ????? ????? 40 cc ??? ??? ?? ????? ?? ???? ?? ????? ??? ????.
    ??? ?? ?? ??????/?????? ???? ??? ???? ?????.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה