היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני בשבוע 32 ומתלבטת מאוד באיזה בית חולים ללדת... כרגע נשארתי עם שתי אפשרויות- קפלן או ברזילי. זה הריון ראשון שלי וממש אין לי מושג אז אשמח לשמוע מכן המנוסות קצת על החוויות שלכן ואיזה בית חולים מומלץ יותר לדעתכן.
תודה רבה
2 תגובות
עמוד 1
קפלן בית חולים מקסים הבעיה היחידה שלו זה השירותים והמקלחת שאין בחדר .. אני מאוד אוהבת ללוות לידות שם . השאלה גם מה הזמינות שלך לבית החולים מבחינת קירבה וזמן נסיעה .
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
קפלן בית חולים מקסים הבעיה היחידה שלו זה השירותים והמקלחת שאין בחדר .. אני מאוד אוהבת ללוות לידות שם . השאלה גם מה הזמינות שלך לבית החולים מבחינת קירבה וזמן נסיעה .