אחרי הפלה שבוע 9 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביצעתי גרידה לפני 8 ימים, יומיים אחרי התחיל דימום בסדר גודל של מחזור, לפני שלושה ימים נפלטו 3 קרישי דם שהטרידו אותי והלכתי להיבדק, הרופא המטפל אמר שיש שארית גדולה שצריך להסיר בגרידה חוזרת, במיון והרופא שביצע את הגרידה הומךץ לי לקחת ציטוטק ולהמתין עוד שבוע כי זה מאוד מוקדם וסביר שהשארית תצא מעצמה, קיבלתי את ההמלצה לקחתי ציטוטק אך כמעט ולא דיממתי בעקבות לקיחת הכדור, האם זה אומר שבוודאות השארית עוד בפנים ושהכדור לא עבד? האם יש עוד סיכוי לשארית להיפלט למרות שהיא לא נפלטה אחרי הציטוטק?

קרה למישהי? אשמח לתובנות

אני כבר רוצה לדעת שאני אחרי זה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני גם עברתי הפלה בשבוע 7 ולקחתי ציטיוטק ודיממתי וכאב לי מאוד וגם הרגשתי את היציאה של העובר והשליה ולאחר שבועיים הגעתי למעקב אצל הרופא נשים והוא ראה שעדיין יש לי שאריות וביצעתי גרידה.
    מה שאני מנסה להגיד שאני הרגשתי ודיממתי ועדיין לא יצא הכל לכן אני לא חושבת שאם כמעט ולא דיממת זה אומר שלא יצא כלום. רק תמתיני ותנסי להירגע אני מבינה את הקושי שלך והכל יהיה בסדר!!!!!
  • מצטערת לשמוע על ההפלה. גם אני לקחתי ציטוטק בשביל שאריות ברחם אחרי גרידה בהריון הראשון. עברתי את הדימום והכאבים החזקים וראיתי משהו יוצא שבבירור לא היה סתם דם ועדיין היו לי שאריות. את יכולה לנסות עוד מנה. אבל אם את צריכה עוד ניתוח אני ממליצה שתתעקשי על היסטרוסקופיה ולא עוד גרידה. אצלי גם אחרי הגרידה השנייה לא עזר ורק בהיסטרוסקופיה הוציאו הכל. הרופאה שעשתה לי את ההיסטרוסקופיה אמרה שיכלו לעשות לי עוד גרידה וזה לא היה עוזר בגלל מיקום השאריות.. למרות שזה מאוד נדיר ששני גרידות נכשלות.. היסטרוסקופיה יותר בטוח מבחינה של סיכויים של הידבקויות ברחם. בהצלחה!!
  • תודה על התגובות
    natash26 מתי כל זה קרה לך? תוך כמה זמן הכל היה מאחורייך? האם גם אחרי היטרוסקופיה צריך לחכות שבועיים לבדוק האם הכל התנקה או שרואים תוך כדי הבדיקה?
    האם יכולים לקבוע היטרוסקופיה מהר? לא בא לי לחכות לתור כמה שבועות
    אוף אני כ"כ רוצה להיות אחרי זה, אני לא מצליחה לחזור לעצמי עד שלא אדע שהכל עבר ותקין ואני יכולה לחזור לנסות להרות שוב...
    מתסכל
  • היי.. זה קרה לי על תחילת השנה. גרידה ראשונה בינואר, אחרי זה ציטוטק, גרידה שנייה בפברואר והיסטרסקופיה שבוע אחרי. אחרי הגרידה השנייה ידעתי ישר שזה לא עבד בגלל הדימומים אז עשו לי אולטרסאונד ישר. הם לא משכו את זה כי פשוט התחיל לי דימום ממש רציני שכבר פחדתי שיעשו לי גרידת חירום. למזלי זה נעצר תוך כדי הלילה במיון על ידי תרופות ואז הרופאה שלי הגיעה בבוקר למשמרת בבית חולים ועשתה לי את ההיסטרסקופיה. אחרי ההיסטרסקופיה ראיתי שהדימום פוחת ולא היו לי כאבים. פלוס עשיתי בטא והיא נפלה לחמש תוך כמה ימים כך שידעתי שזה מאחוריי. אני מאוד מבינה כמה זה מתסכל. חשבתי אני אעשה גרידה וזהו בחזרה ללנסות.. וזה נמשך ונשמך, באותו הרגע זה היה נראה שלא יהיה לזה סוף. ועוד לקח לי 7 שבועות לקבל את המחזור אחרי ההיסטרוסקופיה. זה גם קצת הלחיץ אותי בזמנו. אבל אני רוצה לעודד אותך ולהגיד לך שאחרי המחזור הזה נכנסתי להריון ועכשיו אני שבוע 15. כל יום תגידי לעצמך זה יעבור ואני רק צריכה לעבור את התקופה הזאת ואת תראי שבמהרה את תהיי בהריון שוב והעצבות תעלם בשנייה!! השאריות ברחם עשו לי את ההפלה הרבה יותר טראומתית בהחלט. גם מבחינה פיזית בגלל הכאבים והדימום שהפחיד אותי כל כך. וגם כי זה מנע ממני לנסות עוד פעם.
    שחכתי להוסיף שאני לא גרה בארץ בגלל זה אני לא בטוחה איך עובד עניין התורים בישראל. אבל את הרעיון להתעקש על היסטרסקופיה דוקא גיליתי מפורומים ישראלים כי ראיתי שזה פרצדורה נפוצה בארץ. תתעקשי על עוד אולטרסאונד ומין הסתם אם דימומים חזקים תלכי למיון. בהצלחה!! הכל עובר!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה