בעיית הרדמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

יש לי ילדה בת 7 חודשים
    התמזל מזלנו וכבר מגיל חודשיים הנסיכה ישנה לילה מלא, העברתי בערך בגיל 5 חודשים למיטה שלה וגם שם הכל עבר כשורה.
    רק לאחרונה היא לא מצליחה להרדם, גם שאני מעבירה אותה אחרי שנרדמה בסלון
    היא מתעוררת אחרי חצי שעה ומסרבת להרדם שוב.

הגענו בימים האחרונים לחוסר ברירה שאני מוציאה אותה מהמיטה נותנת לה לשחק ובסוף מרדימה בנדנדה.
    רק שהסוף הזה מגיע לקראת אחת עשרה וזה ממש מאוחר.

אשמח לקבל עצות אייך להחזיר אותה לשינה משעה 20-21
1 תגובות
עמוד 1
  • היי

ראשית חשובה עקביות. אם החלטת שהיא ישנה במיטה שלה תעזרי לה להירדם שם, כשאת לידה בשלבים הראשונים, ולאחר שזה יעבוד בקלות תוכלי לצאת מהחדר כפי שהיה בעבר.

כשהיא נרדמת בסלון ואת מעבירה אותה , קורה שהיא מתעוררת (כולנו מתעוררים בלילה) ואז היא לא יודעת לחזור לישון שם, כי מה שהיא מכירה זו הירדמות בסלון.
    לכן המפתח הוא ללמד אותה להירדם במיטה שלה.

איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה