דימום בין ווסתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר,

יש לי שאלה על דימום בין ווסתי.
    בשלוש המחזורים האחרונים שלי הופיע כ-3 ימים לפני מועד המחזור הצפוי דימום חלש (לא נראה כמו דם טרי של ווסת), שנמשך יום-יומיים. הוא נפסק ולאחר יום-יומיים הגיעה הווסת (דימום אדום וטרי).
    אציין כי במחזור הראשון קיימתי יחסים מוגנים, במחזור השני והשלישי אני מנסה להרות.
    המחזור השלישי אמור להופיע בשבת, אתמול היה דימום ורוד (רק על נייר טואלט בניגוב) ופסק בסוף היום.
    מה זה יכול להיות?
    אני מניחה שכעת זה יכול להעיד על השרשה, אבל בשני המקרים האחרים? מה יכול לגרום לכך שיופיע דימום חלוש שיומיים-שלושה לפני מועד הווסת?
    תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום עינב,
    ישנן נשים שאצלן תבנית הדימום הוסתי היא כזו שטרם הדימום החזק ישנן הכתמות חומות. אין לכך משמעות מיוחדת.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה