בן שנה ושמונה חודשים - חרדתי סביב השינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי היה עד לא מזמן מלך השינה. מגיל חמישה חודשים ישן לילה שלם וארוך כולל כל התנומות במהלך היום שצריך לפי גילו. לפני כשבועיים המצב השתנה והוא הולך לישון בבכי וקם בבכי, כבר אי אפשר להשאיר אותו לבד בחדר במיטה להירדם כמו שהורגל וצריך להיות לידו עד שנרדם. גם בשנת הצהריים יכול להתעורר פעמיים שלוש בבכי וגם שנת הלילה קלה יותר. משום מה, כאשר הוא מתעורר הוא לא רוצה לצאת מהמיטה ולרוב גם חוזר לישון לזמן מה, כמובן אם נמצאים לידו. הוא גם נבהל בקלות לפני ואחרי השינה, ונשמע כאילו יש לו חלומות רעים באמצע הלילה. היינו באזור המרכז הרבה לאחרונה בגלל נסיבות משפחתיות והוא חווה כ-3 אזעקות שבגללן הערנו אותו מהשינה, מה שגרם לכך שרק במרכז הוא לא מוכן יותר לישון בלול אלא רק איתנו במיטה. זה חריג ביותר, משום שמגיל מאד צעיר הוא כמעט ולא היה מוכן לישון איתנו. יכול להיות שהאזעקות הן הגורם למצב הכללי אבל קשה לי להאמין שכל כך מעט מקרים יכולים להחריב הרגלי שינה טובים ומבוססים של מעל שנה. האם זה גם בגלל הגיל?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי

זה נשמע כמו חרדת נטישה, תהליך אופייני לגילו.
    במצב זה הילד זקוק ליותר נוכחות של ההורים בחדר כשהוא הולך לישון, ואני ממליצה לעזור לו, עד שהקושי יחלוף.
    את יכולה להתרחק ולשבת בקצה החדר במקום שבו הוא יכול עדיין לראות אותך, מה שיעזור לו להתרגל לאט לאט להתרחקות שלך ממנו אבל עדיין יוכל לראות אותך.

יתכן ונוצרה לו התנגדות למיטה מסיבה כלשהי, תשתדלי לעשות את טקס השינה במיטה שלו, לשחק איתו בחדר ובמיטה מדי פעם במהלך היום (לספר סיפור וכיו"ב) כדי שיתחיל להרגיש גם נוח ובטוח במיטה שלו.

איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה