הריון תקין? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, ותודה מראש!
    קצת היסטוריה על הטיפול הנוכחי:
    24.7 התחלת טיפול באוטרוגסטאן 2 בוקר ו-2 ערב לנרתיק, המשך לקיחת פמינט 3 ביום 1 וגינלי בערב ו-2 דרך הפה בוקר+ ערב. (פמינט סביב השבועיים לקחתי לפני כו) וכמובן חומצה פולית
    29.7 החזרה של עובר 1 בסביבות שלב הבלוציסט שנראה טוב.
    7.8 בטא 97
    10.8 בטא 422 ופה אמרו לי שהורמון אחד ירד לי קצת, שכנראה הפמינט שאני לוקחת ווגינלי בערב לא נקלט טוב בגוף, או בגלל שהצמדתי אותו לאוטרוגסטאן של הערב.
    ההנחיות שקבלתי הן להפריד בין הפמינט והאוטרוגסטאן של הערב (שלוקחים לנרתיק) ולחזור ב- 14.8 לבדיקת בטא והורמונים נוספת.

1. רציתי לשאול אם יש מצב שבגלל שההורמון ירד קצת יתכן שתהיה הפלה? או הריון לא תקין כמו חוץ רחמי? (יש לי היסטוריה של חוץ רחמי והפלות)
    2. האם זה שהבטא גדל כ"כ הרבה זה טוב או סימן רע בעצם להתפתחות העובר? (הוחזר עובר אחד בלבד זה קצב עלייה נורמאלי?)
    3. האם אין איזו תרופה אחרת שיכולה לעזור לייצב את ההורמונים חוץ ממה שאני לוקחת שלא ירדו?
    4. האם להפריד את הפמינט והאוטרוגסטאן בערב יעזור להורמונים להתאזן ולעלות נורמאלי? כמה זמן כדאי להפריד בינהם?

מטצערת על כמות השאלות אני פשוט דואגת מהמצב ולא מבינה אם זה בעצם הולך לקראת סיום ההריון...
    תודה על העזרה והסבלנות!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אני מניחה שאת מתכוונת לאסטרופם ולא לפמינט...
    1. כל עוד הבטא עולה יפה ואין דימומים אין סיבה לחשוש מהפלה או הריון לא תקין
    2. קצב העלייה של הבטא הוא סימן טוב ויכול להעיד על התפתחות הריון תקין
    3. אין צורך בתרופה אחרת, אני מניחה שאם הרמה היתה יורדת באופן משמעותי הרופא היה ממליץ להעלות את המינון
    4. אינני יודעת, כדאי לנסות ולראות. בכל מקרה בשלב הזה העלייה ברמת ההורמונים קשורה גם להריון המתפתח ולייצור של הורמונים ע"י השלייה.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה