בדיקת היריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום. אני בטיפולי פוריות. לפני כשלושה חודשים עברתי הפלה לא טבעית בציטוטק. לפני כשבועיים עשיתי אולטרסאונד והאולטרסאונד הראה שנשארו גושי דם שאמורים לצאת עם המחזור. המחזור שלי לא מגיע לבד לכן הרופא רשם לי כדורי פרוברה לקבלת מחזור. בגלל שהרגשתי קצת לא טוב בימים האחרונים החלטתי לעשות בדיקת היריון ביתית לפני שאני מתחילה עם הכדורים. הבדיקה יצאה חיובית. האם יכול להיות שזה היריון? או שיכול להיות שבגלל כל השינויים ההורמונליים הבדיקה לא אמינה? מה לעשות?! תודה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    האם ביצעת מעקב בטא לאחר הטיפול בציטוטק?
    ישנה אפשרות שבדיקת ההריון חיובית בגלל שאריות של תוכן הריוני ברחם לאחר ההפלה. כלומר, יתכן שהתוכן שנצפה בבדיקת האולטרה-סאונד אינו רק קריש דם.
    על מנת לברר זאת צריך לעשות בדיקת בטא כמותי בדם ולבצע בדיקת אולטרה-סאונד עם דופלר.
    במידה ויש חשד לשארית תוכן הריוני ברחם, צריך לבצע היסטרוסקופיה וגרידה על מנת לנקות את חלל הרחם.
    פני בהקדם לרופא המטפל שלך!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה