איך מסדירים מחזור?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    הפסקתי גלולות לפני כחצי שנה והמחזור שלי לא סדיר ולכן השתמשתי עם מקלוני ביוץ.
    קיבלתי מחזור לאחר 50 יום, אולם בעזרת המקלונים (ומזל..)הצלחתי לדעת את יום הביוץ ולהרות.
    לצערי ההריון היה לא תקין ועברתי הפלה.

יש לי 2 שאלות: (לא כ"כ קשורות אחת לשניה..:)
    1. איך ניתן להסדיר מחזור באמצעים טבעיים? (כמובן שאני במעקב אצל רופא נשים ויכול להיות שאטול איקוקלומין) אבל בינתיים אני מעוניינת לדעת איך ניתן לאזן.
    (גילוי נאות-בחצי שנה עליתי בערך 5-6 ק"ג- יכול להיות שזה משפיע על סדירות הווסת???

2. לאחר הפסקת הגלולות הייתה לי נשירה מאסיבית! ממש מפחיד... בחודש האחרון זה יחסיתנרגע (לעומת ההתחלה) וגם ככה השיער שלי דק ודליל..
    מה ניתן לאכול על מנת לשפר את הצמיחה?

תודה רבה :)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, אשמח אם תוכלי לענות
  • לגבי איזון המחזור,זה נורמלי שהמחזור משתגע אחרי גלולות. לקח לי חמישה חודשים לקבל מחזור פעם ראשונה ואחרי זה נהיה מאוד סדיר. לגבי איזון טבעי אומרים שתזונה בריאה משפיעה מאוד. שינה בשעות קבועות, להפחית קפה וסטרס בכללי. אם נכנסת להריון טבעי אולי לא כדאי ישר להתחיל טיפול תרופתי אלא לנסות בשיטות טבעיות.
    בקשר לנשירה: יש לי חברה שלקחה עשור גלולות בגלל שחלות פוליציסטיות, ואז לפני כמה שנים היא החליטה לנסות לרדת מהם. הייתה לה נשירה מסיבית, הופיעו לה פצעים על הגב שעד היום יש לה צלקות. בקיצור היא חזרה לגלולות מרוב הפחד. היא לא נתנה לגוף מספיק זמן להתאזן הורמנלית. עכשיו כמה שנים אחרי זה שהיא קרובה לחתונה היא עוד פעם מתכננת לרדת מגלולות עם עזרים טבעיים והרבה סבלנות. אני חושבת שהשער יגדל בחזרה ויש גם ויטמנים שיוכלו לעזור. וברור תזונה בריאה היא המפתח להכל!!
  • הי סיון,
    סליחה שלקח קצת זמן...לא הייתי במיטבי :-((

אז ככה:
    א. עליה במשקל בהחלט יכולה להשפיע הורמונלית (למשל רקמת השומן הבטני גם היא מפרישה הורמונים. ידעת?)
    מה שכן, 5-6 קג לא נראה לי משפיעים עד כדי כך...
    ההשמנה שלך היא בטנית או בירכיים ?
    ב. תציצי בפוסט שכתבתי למעלה על תזונה בריאה לזמן הפריון. היא בהחלט יכולה לעזור.
    דבר נוסף, איך היה המחזור שלך לפני הגלולות ? האם היה סדיר ?
    אם תשלחי לי מייל יש לי שאלון ממש ארוך למטופלות שעוזר מאוד להבין מה מקור חוסר האיזון...
    בוודאי שעלולה להיות נשירה מסיבית !
    הגלולות נוסף על העומס שהן מעמיסות על הכבד, הן לחלוטין פוגעות בספיגת ויטמיני בי ועוד החיוניים כל כך להזנת השיער!
    רק היום היתה אצלי מטופלת שקיבלה אירוע מוחי כתוצאה מנטילה של גלולות (הן גרמו לה לקרישיות יתר, אחת מתופעות הלוואי...)
    ממליצה לך לקחת בי קומפלקס ולאכול על בסיס יומ יומי דיסת שיבולת שועל סובין שיבולת שועל גרעיני דלעת כרוב ברוקולי כרובית ובטטה.

בהצלחה !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי סיון,
    סליחה שלקח קצת זמן...לא הייתי במיטבי :-((

אז ככה:
    א. עליה במשקל בהחלט יכולה להשפיע הורמונלית (למשל רקמת השומן הבטני גם היא מפרישה הורמונים. ידעת?)
    מה שכן, 5-6 קג לא נראה לי משפיעים עד כדי כך...
    ההשמנה שלך היא בטנית או בירכיים ?
    ב. תציצי בפוסט שכתבתי למעלה על תזונה בריאה לזמן הפריון. היא בהחלט יכולה לעזור.
    דבר נוסף, איך היה המחזור שלך לפני הגלולות ? האם היה סדיר ?
    אם תשלחי לי מייל יש לי שאלון ממש ארוך למטופלות שעוזר מאוד להבין מה מקור חוסר האיזון...
    בוודאי שעלולה להיות נשירה מסיבית !
    הגלולות נוסף על העומס שהן מעמיסות על הכבד, הן לחלוטין פוגעות בספיגת ויטמיני בי ועוד החיוניים כל כך להזנת השיער!
    רק היום היתה אצלי מטופלת שקיבלה אירוע מוחי כתוצאה מנטילה של גלולות (הן גרמו לה לקרישיות יתר, אחת מתופעות הלוואי...)
    ממליצה לך לקחת בי קומפלקס ולאכול על בסיס יומ יומי דיסת שיבולת שועל סובין שיבולת שועל גרעיני דלעת כרוב ברוקולי כרובית ובטטה.

בהצלחה !!!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה