אי סדירות במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    6 שנים לאחר לידה ראשונה- בשנתיים האחרונות יש בעיות עם סדירות המחזור- לעיתים מגיע לעיתים לא מגיע,מטופלת בכדורים להסדרת המחזור.
    מאוד רוצה להיכנס להריון שני,אני בת 36.5, פרופיל הורמונלי תקין, רופא הנשים המליץ לי להתחיל טיפול בכדורים- לא בדיוק מבינה מה הטיפול אך אמר שעם הטיפול מבטיח לי להיכנס להריון.
    אני בזוגיות בעייתית (פרק ב'),מצד אחד רוצה ילד מצד שני לא בטוחה בזוגיות.
    הרופא מאוד מלחיץ אותי שהגיל לוחץ ואני חייבת להגיע להחלטה.
    שאלתי היא- האם זה יהיה נורא אם אחכה עוד שנה שנתיים,האם הבעיות במחזור נובעות מהגיל? מלחץ? יש חודשים שבהם זיהיתי ביוץ אבל גם כשקיימתי יחסים בזמן הביוץ לא הצלחתי להיכנס להריון.
    הגיל מלחיץ אותי וגם הרצון להביא לבן שלי אח/אחות.
    מה היית ממליץ לי לעשות?
    תודה,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אין לי אפשרות לאבחן מה הגורם לאי הסדירות בוסת דרך הפורום. יכולים להיות לכך מספר גורמים כגון חוסר איזון הורמונלי, שחלות פוליציסטיות, רזרבה שחלתית נמוכה, שינויים דרסטיים במשקל...
    חשוב להבין שלאחר גיל 35 ישנה ירידה בפוריות האשה שהולכת והופכת משמעותית יותר עם הגיל. לאחר גיל 40 הפוריות בנשים יורדת באופן דרסטי.
    את לא "חייבת" להגיע להחלטה, אבל את צריכה לקחת בחשבון, במידה ואת מחליטה לדחות את תכנית ההריון, שככל שתהיי יותר מבוגרת את עשויה להיתקל ביותר קשיים להרות.
    ההחלטה היא כמובן שלך ושל בן זוגך.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה