הי לכולם ... חדשה כאן ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיליתי לפני כשבוע שאני ככל הנראה בהריון

במהלך התקופה האחרונה ניסיתי להוריד במשקל (אני שוקלת 82 ק"ג :-( )
    ירדתי משהו כמו 2 ק"ג

מה קורה עכשיו? ממה שיצא לי לקרוא אסור לעשות דיאטות בהריון ... וגם לא ספורט מאומץ ...

אני ממש בחרדות לעלות יותר מדי בהריון ... גם ככה אני באובר משקל

יש מצב שבו אני לא אעלה יותר מכמה ק"ג בודדים בהריון? או שנגזר עלי לסיים את ההריון עם משקל של מעל 100 קילו? (הצילו .... :-( )

שוקלת ללכת לתזונאית או דיאטנית כזו שמלווה נשים בהריון ... מישהו מכיר מישהי כזו? מישהו שתעזור לי לא לעלות יותר מכמה ק"ג בהריון ולא להיראות כמו פרה

בבקשה עזרה ... זה משהו שממש מטריד אותי

תודה!
    אהובית.
3 תגובות
עמוד 1
  • הי אהובית !!

קודם כל מזל טוב !!!! תהיי מאושרת ועזבי את כל השאר - הכל שטויות

אני גם התחלתי את ההריון במשקל גבוה מאוד- יותר מהמשקל שלך, וגם אני התבאסתי כי נורא רציתי להתחיל במשקל נמוך יותר ולא הצלחתי חחחח

וכמוך- גם אני דאגתי מאודדדדד, גם מהמשקל, גם מסוכרת הריון וכו' וכו'.
    אבל אני בינתיים טפו טפו הופתעתי לטובה ! אני בשבוע 29, ובינתיים עליתי ממש מעט.

הלכתי בתחילת ההריון לדיאטנית שאני מכירה אותה עוד מלפני, קוראים לה רחל שמש והיא עובדת עם קופת מכבי, אם זה לא רלוונטי לך לא חסרות אחרות :)
    נכון, בהריון אסור לעשות דיאטות וכאלה אבל זה לא אומר שאי אפשר להשגיח על מה שאוכלים, ועל כמויות והדיאטנית יכולה לעזור לך בזה, כמו גם לכוון אותך למאכלים מסוימים שיותר טובים עבורך.

באופן הזוי אני בהריון אוכלת חצי ממה שאכלתי לפני ההריון ! הקיבולת שלי פשוט הצטמצמה חחחחחח וזה נפלא :)

וגם... בגלל הבחילות בהתחלה וההקאות אפילו ירדתי במשקל חחחח

בקיצור מה שאני רוצה להגיד - הגוף לפעמים מפתיע ! אולי הוא יודע יותר טוב מאיתנו מה הוא צריך

וואו שמתי לב כמה חפרתי חחחח אז מתנצלת, בקיצור המסר הוא תהיי רגועה, תהני מהכל, יהיה בסדר, אפשר להנות וגם לא להשתגע. ואת בהחלט יכולה ללכת לדיאטנית שתעזור לך בזה

הכי חשוב שיהיה בהצלחה, הריון תקין, משעמם וכיפי במיוחד !! מקווה שבכל החפירות גם הועלתי
  • היי אהובית
    אני פחות 22 קילו אצל חלי ממן אם את מכירה יש לה בכל הארץ קבוצות.
    כשגיליתי שאני בהריון זה ישמע רע אבל מודה לה' על הכל התבאסתי לדעת שאני
    הולכת לעלות לפחות חצי ממה שעבדתי עליו קשה.
    גיליתי שיש לה תפריט הריון. אין צורך להתבאס. העלייה תרד כמו שבאה.
    תכנסי לאתר שלה ותורידי את התפריט. היא מעולה.
    בהצלחה!
  • היי,
    אני לא חברה כאן, אבל במקרה נכנסתי לבדוק מה זה הפורום הזה (אני חצי שנה לאחר לידה.) ואני רוצה לספר לך כי ההיריון השני שלי התחיל כששקלתי כמוך 82 ק"ג וכל ההיריון שמרתי על דיאטה מאוזנת ועשיתי הליכות והמטרה הייתה לא לרדת אלא להישאר באותו משקל. אחרי הלידה פשוט רצתי להישקל ואחרי שבוע מהלידה היה נחמד לי לגלות שירדתי 8 ק"ג מהמשקל ההתחלתי!! לפי דעתי גם בהיריון עושים דיאטה, כמובן שמאוזנת, כי אחרת (במיוחד הריון ראשון) את עולה פי כמה וכמה, ואח"כ הרבה יותר קשה לרדת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה