לידה טבעית ללא זירוז וללא אפידורל- עצות מישהי?!?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוהי הלידה הראשונה שלי ובעזרת השם אני מעוניינת ללדת בצורה הטבעית ביותר-ללא זירוז, ללא אפידורל וכיוצא בזה...
    המליצו לי על שתית חליטת עלי פטל אדום החל משבוע 35, קפסולות שמן נר הלילה החל משבוע 38 ושימוש במכשיר האפי נו כתחליף לעיסוי הפרינאום
    החל משבוע 37.....
    אשמח לקבל תגובות והמלצות נוספות
12 תגובות
עמוד 1
  • מחשבה חיובית , הרבה דימיון מודרך בו את מדמיינת לעצמך ומסמינה לך את הלידה שרוצה...פעילות גופנית ותרגול תנועה ונשימה.
    הכנה ללידה עשית ? אולי דולה ?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • מחשבה חיובית , הרבה דימיון מודרך בו את מדמיינת לעצמך ומסמינה לך את הלידה שרוצה...פעילות גופנית ותרגול תנועה ונשימה.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ליהי סופרין

מחשבה חיובית , הרבה דימיון מודרך בו את מדמיינת לעצמך ומסמינה לך את הלידה שרוצה...פעילות גופנית ותרגול תנועה ונשימה.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליהי מה דעתך לגבי האמצעים שהעליתי בהודעתי הראשונה? קפסולות שמן נר הלילה, והחליטות תה והאפי נו?
  • שלום עדי,

אני גם מאוד רציתי ללדת טבעי ללא אפידורל וללא שום התערבות רפואית בלידה הראשונה שלי.
    לשמחתי זה באמת היה ככה ואני מאוד גאה בעצמי על כך .
    אני לא השתמשתי באף אמצעי ממה שציינת...
    כן עשיתי עיסוי פרנאום ידני משבוע 36 ולא היו לי לא קרעים ולא חתכים (הילדה נולדה די גדולה כמעט 3800).
    אני מאוד ממליצה לשכור שירותיה של דולה. ולא לחסוך ולקחת דולה מנוסה שאומנם לקחת מחיר גבוה בהרבה מדולה מתלמדת אבל זה שווה כל שקל.
    אני חושבת שהצוות הרפואי לא התערב כמעט בכלל דווקא הודות לזה שהם הכירו את הדולה שלי והמיילדות סמכו עליה.

• היי עדיי
    אני דיי מסכימה עם אירקה . את האפי נו אני לא אוהבת אבל עיסוי ידני חשוב ! כמוסות שמן נר הלילה לא הוכח חד משמעית אבל לא מזיקות אז כן כדאי לקחת ולגבי עלי פטל גם אין צורך בעיני . בעיה עם צמחי מרפא בארץ.. פעילות גופנית .. הליכה שחייה מתיחות יעזרו גם

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי עדיי
    אני דיי מסכימה עם אירקה . את האפי נו אני לא אוהבת אבל עיסוי ידני חשוב ! כמוסות שמן נר הלילה לא הוכח חד משמעית אבל לא מזיקות אז כן כדאי לקחת ולגבי עלי פטל גם אין צורך בעיני . בעיה עם צמחי מרפא בארץ.. פעילות גופנית .. הליכה שחייה מתיחות יעזרו גם

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אירקה

שלום עדי,

אני גם מאוד רציתי ללדת טבעי ללא אפידורל וללא שום התערבות רפואית בלידה הראשונה שלי.
    כן עשיתי עיסוי פרנאום ידני משבוע 36 ולא היו לי לא קרעים ולא חתכים (הילדה נולדה די גדולה כמעט 3800).
    אני מאוד ממליצה לשכור שירותיה של דולה. ולא לחסוך ולקחת דולה מנוסה שאומנם לקחת מחיר גבוה בהרבה מדולה מתלמדת אבל זה שווה כל שקל.
    אני חושבת שהצוות הרפואי לא התערב כמעט בכלל דווקא הודות לזה שהם הכירו את הדולה שלי והמיילדות סמכו עליה.

אירקה אשמח לקבל את פרטי הדולה שלך
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אירקה

שלום עדי,

אירקה אגב איפה ילדת???
  • ילדתי באסף הרופא. במיון לא היה משהו... צפוף שם נורא והיתי צריכה להמתין לבדיקת רופא כמעט 5 שעות (זה היה בלילה.. כידוע בלילה אין כמעט רופאים אז ההמתנה ארוכה) אבל בחדרי לידה הצוות היה מעולה! כשהילדה שלי התחילה לצאת היא החליטה להוציא את היד קודם אז הגיעו עוד שתי מיילדות לעזור למיילדת שהיתה איתי. אז יילדו אותי שלוש מיילדו בבת אחת :). גם בתינוקיה הם בסדר גמור ויש יועצות הנקה מאוד נחמדות ותומכות.
  • היי עדי את מוזמנת לפנות אליי באופן אישי ואשמח לשוחח עמך על דולות :)
    0502822182

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אירקה

שלום עדי,

אירקה אשמח לקבל את פרטי הדולה שלך
  • בבקשה, זה האתר שלה www.hilahen.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה