ציטוט:
פורסם במקור על-ידי ליהי סופרין
מחשבה חיובית , הרבה דימיון מודרך בו את מדמיינת לעצמך ומסמינה לך את הלידה שרוצה...פעילות גופנית ותרגול תנועה ונשימה.
הכנה ללידה עשית ? אולי דולה ?
ליהי סופרין, N.D
מדריכת הכנה ללידה והנקה
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי אירקה
שלום עדי,
אני גם מאוד רציתי ללדת טבעי ללא אפידורל וללא שום התערבות רפואית בלידה הראשונה שלי.
לשמחתי זה באמת היה ככה ואני מאוד גאה בעצמי על כך .
אני לא השתמשתי באף אמצעי ממה שציינת...
כן עשיתי עיסוי פרנאום ידני משבוע 36 ולא היו לי לא קרעים ולא חתכים (הילדה נולדה די גדולה כמעט 3800).
אני מאוד ממליצה לשכור שירותיה של דולה. ולא לחסוך ולקחת דולה מנוסה שאומנם לקחת מחיר גבוה בהרבה מדולה מתלמדת אבל זה שווה כל שקל.
אני חושבת שהצוות הרפואי לא התערב כמעט בכלל דווקא הודות לזה שהם הכירו את הדולה שלי והמיילדות סמכו עליה.
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי אירקה
שלום עדי,
אני גם מאוד רציתי ללדת טבעי ללא אפידורל וללא שום התערבות רפואית בלידה הראשונה שלי.
כן עשיתי עיסוי פרנאום ידני משבוע 36 ולא היו לי לא קרעים ולא חתכים (הילדה נולדה די גדולה כמעט 3800).
אני מאוד ממליצה לשכור שירותיה של דולה. ולא לחסוך ולקחת דולה מנוסה שאומנם לקחת מחיר גבוה בהרבה מדולה מתלמדת אבל זה שווה כל שקל.
אני חושבת שהצוות הרפואי לא התערב כמעט בכלל דווקא הודות לזה שהם הכירו את הדולה שלי והמיילדות סמכו עליה.
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי אירקה
שלום עדי,