הזרעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בת 30, בעלי ואני ניסינו להכנס להריון במשך שנה (שבה הפסקתי להשתמש בגלולות למניעת הריון אך המחזור מעולם לא הופיע). לפני חודש וחצי הלכנו לרופא אחר שאיבחן אותי כבעלת שחלות פוליציסטיות עקב מבנה מרובה זקיקים בשחלות והעדר המחזור.
    לקחתי איקקלומין במשך חמישה ימים ואסטרוגן לצורך עיבוי הרירית.
    עברנו הזרעה לפני 12 ימים אחרי מעקב זקיקים שהראה שלושה זקיקים פוטנציאליים (מעל 15 ממ) ועם זרע שלאחר השבחה היה ריכוז שריונים של 20 מליון, 16 מליון בתנועה מתקדמת, והיום הגיע המחזור.
    לא עברתי צילום רחם אלא רק פרופיל הורמונלי שנמצא תקין.
    אשמח לקבל תשובות לכמה שאלות:
    האם סיכויי הזרעות במצבי הם טובים?
    האם הסיכוי להרות עולה מהזרעה להזרעה?
    לאחר כמה הזרעות ניתן וכדאי לעבור לivf?
    באיזה שלב כדאי לי לבקש לבצע צילום רחם?
    כיצד ניתן לשפר את סיכויי ההזרעה מבחינת קיום יחסים לפני מתן דגימת הזרע? (לפני ההזרעה שעברנו, קיימנו יחסים יומיים בטרם ההזרעה, ולאחר מכן בערב שאחריה)

תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. הסיכויים להריון בטיפולי הזרעה במקרה שלך בהחלט טובים
    2. הסיכוי הוא דומה בכל הזרעה
    3. מקובל לעשות 3 הזרעות עם איקקלומין ולאחר מכן 3 הזרעות עם גונדוטרופינים (זריקות) בטרם שוקלים IVF
    4. במידה ואין גורמי סיכון לחסימה בחצוצרות, אין הכרח לבצע צילום רחם.
    הייתי ממליצה לשקול צילום רחם לאחר 3 מחזורי טיפול ללא הריון.
    5. זה מצויין!

בהצלחה...

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה