היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהריון עם תאומים. זה הריון השני שלי. אני מאוד רוצה ללדת טבעי בלידה פעילה כמו שילדתי בפעם הראשונה אבל אני חוששת שלא יתנו לי כל כך... אני חושבת ללדת בקפלן כי נראה ששם הם יותר גמישים משאר בתי החולים במרכז אבל הם רוצים לנטר רציף (לא מחייבים ניטור פנימי) את שני העוברים במהלך הלידה.. עד כמה אפשרי ללדת טבעי במצב הזה? האם עדיין התאפשר לי לזוז? להיות על כדור פיזיו למשל....
תודה מראש
6 תגובות
עמוד 1
איזה כיף לך :) במידה ושניי העוברים נמצאים הבמנח ראש אין שום בעיה ללדת טבעי וגם לשבת על הכדור . במידה והראשון ראש והשני עכוז אוחי תוכלי ללדת טבעי או אחד טבעי והשני בניתוח . במידה והראשון עכוז זה יהיה ניתוח לרוב .
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
שלום ליהי, אני חוששת שלא הסברתי את עצמי היטב... האם יתאפשר לי להיות בתנועה כאשר כל המוניטורים דבוקים לי לבטן? בלידה הראשונה אני היתי כמעט כל הזמן עם המוניטור וישבתי על כדור פיזיו והיה צריך לסדר את המוניטור לעתים קרובות. ועכשיו עם התאומים יגדל מספר החשיינים ל-3... אני מפחדת שיגידו לי לשכב בלי לזוז כידי לקרוא אותות כמו שצריך ובמצב הזה לידה ללא אפידורל זה בלתי אפשרי לדעתי...
מה דעתך?
שבמידה ובסהכ המוניטור יהיה סביר תוכלי להיות בתנועה ולא יגבילו אותך . כן מציעה לך לקחת דולה
שבמידה ובסהכ המוניטור יהיה סביר תוכלי להיות בתנועה ולא יגבילו אותך . כן מציעה לך לקחת דולה
תודה ליהי, כמובן שסגרתי כבר עם דולה!!! :) מקווה שהכל יהיה לפי התוכנית ויתאפשר לי ללדת טבעי.