קפה בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

אני בשלבים מוקדמים של ההיריון וממש בא לי כוס קפה... אני לא רוצה לעשות שומדבר שיסכן את העובר אבל יהיה לי קשה אם עכשיו 9 חודשים לא אוכל לשתות קפה... האם להימנע לחלוטין או שמדי פעם זה בסדר?

תודה מראש
11 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בכל מקום שקראתי כתוב שעד 3 כוסות קפה ביום זה מותר, והמקומות המחמירים שקראתי בהם דיברו על כוס אחת...
    את יכולה לקרוא פה למשל פרוט ואם זה ממש מלחיץ אותך הייתי מחפשת את המלצת ה-FDA שלרוב ממש מחמירים.
    אז אישית לא חושבת שצריך להגזים ולהמנע אפילו מכוס נס קפה שמכיל כפית אחת של קפה בבוקר.
    אני שתיתי בכיף בבוקר עד שזה התחיל להגעיל אותי ולעשות לי בחילות
  • חושבת שאוותר. לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה!
  • יש בסופרים נס קפה ללא קפאין.
    אני שותה אותו והוא בדיוק כמו הנס של עלית.
    שווה לך לנסות.

• היי אני שותה 2 כוסות נס ביום. אין עם זה בעייה לפי מה שהבנתי.
    וגם לי אמרו עד 2 3 כוסות על השלישית אני מוותרת.
  • להבנתי גם בנטול יש קפאין, פשוט מעט. היום אחהצ יש לי תור לרופא ואשאל אותו מה מותר ומה אסור. אולי אקנה כוס קפה בדרך החוצה ממנו
  • צריך לשתות כמות גדולה בשביל לגרום להפלה. הנשים שנמנעות עושות כך מאותה סיבה שיש נשים שלא נותנות לילדים סוכר וגאנק פוד, כי הן מאמינות שזה רעלים מזיקים לגוף בכללי. הן לא רוצות שהרעלים האלה יעברו לעובר. הכל זה בחירה אישית. אני אישית נגמלתי מקפה לפני ההריון אבל יש לי חברות ששתו כל ההריון ויש להן ילדים מושלמים. אהה ודרך אגב זה הרבה יותר מ9 חודשים אם את מתכוונת להניק:))))
  • מסכימה עם כל מה שאמרו. יש נשים שעושות כל מיני דברים אבל מאלה שאני מכירה במציאות ולא ברשת כולן המשיכו כרגיל בגזרת הקפה, ובאופן כללי עם הכל בגבולות ההגיון :)
    אני כן חושבת שאם משהו מלחיץ עדיף לא לעשות מלהשקיע בו הרבה מחשבה ולהילחץ - אבל בטוחה שהרופא שלך ירגיע, רופאים נוטים להיות הרבה יותר מרגיעים מכל האתרי אינטרנט שמלאים בהמלצות על הרבה דברים...
    ובלי קשר לזה - אני יודעת שהתהליך הכימי שהקפה עובר כדי להפוך לנטול יותר לא בריא מהקפה עצמו.
  • natash26 - זה לא מעודד בכלל
    הייתי אל הרופא אבל שכחתי לשאול, הוא גילה שק היריון קטן בתוך הרחם, שמתאים לשבוע 5 (למרות שלפי המחזור אני שבוע 7) והוא אמר שרק עוד שבועיים נראה דופק...
  • חחח סורי... כל אחד ומה שהוא מאמין בו. אחד אומר בשר זה רעל שני אומר חלב. כל המחקרים שיגעו גם אותי. שוב תשתי קפה והכל יהיה בסדר. הכל מלמעלה. לי פשוט קפה לא עשה טוב אז נגמלתי. אני עדיין אשתה איזה הפוך במסעדה פה ושם.
    לגבי האולסאונד אני זוכרת שאת אחרי גלולות עם מחזור ארוך כך שהכל נשמע מעולה!!
  • natash26 חמודה! באמת זה אמור היה להיות מחזור ראשון מאז שהפסקנו את הגלולות ומשום מה זה גורם לי לדאוג במיוחד, כי קשה לי להאמין שאחרי שאמרו לי שנים שזה לא יקרה לי, זה קרה ועוד בלי עזרה. אני יודעת שאני דואגת מדי, אבל לא יכולה לשלוט בזה...
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה