מעבר דירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מחר ב"ה אנחנו עוברים דירה.
    הבית כרגע מזעזע, הכל ארגזים, יש עוד די הרבה להמשיך לארוז....

12 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחהההההההה
  • תודה

• בהצלחה
  • המלצות אין לא עברתי דירה עם ילדים
    בהצלחה

]

• נשמע סיוט לעבור עם הילדים.
    אנחנו עברנו לפני חודש וחצי, אבל בתקופת האריזה, המעבר והפריקה ישנו אצל הוריי... לילדים היו מסגרות, זה היה קל יותר.
    אין לי טיפים שיכולים לעזור.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • חבל שלא ראיתי קודם, יש לי המון טיפים.

איך היה המעבר? התארגנתם כבר? נשארתם באותו אזור?

המון בהצלחה בדירה החדשה

• פייס: ortal_hori

• עכשיו ראיתי שלא הגבתי לזה.....

• אורטל מותק את יודעת שחולון זה חמש דקות ממני.....
    את מוזמנת !!!

• הבניינים הגבוהים מול הפארק שם?

פעם היינו שם ואמרתי לבעלי איזה כייף למי שגר פה מול החי כייף והפארק היפה הזה עם הדשא והמתקנים
    פייס: ortal_hori

• בדיוק שם

• אנחנו עברנו לפני חודש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה