עשיתי אותו חסיד!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול החלטתי לעשות לאור תספורת במכונת התספורת הביתית שלנו. אני כבר מנוסה. עשיתי לו המון תספורות וכולן יצאו מעולות. אתמול הראש שלי כנראה היה במקום אחר ושכחתי להרכיב על הראש של המכונה את החלק שקובע את אורך השיער ובטעות התחלתי תספורת במספר אפס!!! אפס!!!! למי שלא מכירה מכונות תספורת, מדובר במשהו דומה מאוד לקרחת
11 תגובות
עמוד 1
  • בקיץ לא רע בכלל . בטח בסביבה שהוא לומד זה באמת לא יוצא דופן . אצלינו אין סיכוי מצד אחד הוא לא אוהב תספורות מודרניות עם ג'ל ופנסים (אצלינו גם אסור - רק בקיתת תיקשורת יש אחד שמותר לו ) ומד שני הוא מקפיד שתספורת הסולידית שלו תהיה פיקס ומסתפר אצל ספירת שלי .עם השחיה הוא גם עושה משיחה לשיער כדי ששיער היה רך למרות הכלור .
    Free image hosting by
    htt
  • ואוו! הוא בטח כבר גבר ענק וחתיך!
  • איזה יופי זה שזה לא מפריע לו בכלל! ועוד יותר - שזה משתלב היטב בסביבה!
  • אומרים מסביבה שהוא חתוך אני את האמת לא יודעת הרי אני לא אובייקטיבית . אין לי בעיה לשלוח את התמונה עדכנית שלו . הוא דווקא לא הכי גבוה אבל רחב כזה בגלל השחיה .

Free image hosting by
    htt
  • אלינה, בטח לשלוח! (אם התכוונת למייל, אז [email protected] ).
    שרון, יפה שאת רואה את הצדדים הטובים. אותי משגע שאני מסוגלת לעשות טעויות כאלה בלי לשים לב. לפני שבועיים עשיתי טעות הרבה יותר פטאלית, אבל למזלי זה היה על חתול ולא על ילד. גור חתולים נדבק לי בוירוס שכלל דלקת עיניים, ביקשתי מרשם לסינטומיצין וקיבלתי. בעלי קנה לי את התרופה ואני השתמשתי בה לעיניים של הגור. רק אחרי כמה ימים של שימוש גיליתי שכתוב על המשחה ״משחת עור״. אני צריכה לשאול את הוטרינר אם יש סיכוי שבגלל זה הוא חטף בצקת בעפעפיים. אחרי שבועיים שהוא לא פתח את העיניים והיה על סטרואידים הוא פתאום פתח אותן והפתעה - העיניים עכורות
  • שלחתי

Free image hosting by
    htt

• אוי , שונאת "טעויות " כאלה ...
    מכירה את ההרגשה ...
    תתנחמי שהוא בן והשיער אורך ממש מהר ועכשיו גם קיץ אז בטח נעים לו בקרקפת
  • תודה נטע . את האמת נזכרתי שבאמת משהי כתבה בפורום שהוא יגדל יהיה חתיךאבל הוא בסדר . ילד טוב . בנות די אוהבות אותו בבית ספר .

Free image hosting by
    htt
  • לא נעים אך לא נורא
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• חחחח
    חמוד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה