מתכון לסושי היריוני וטעים:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

  • מצרכים:

    מחצלת לגלגול סושי
    אורז לסושי (אני אוהבת של חברת אסיה)
    דפי אורז (של חברת אסיה)
    ירקות שאוהבים חתוכים לאורך
    חומץ אורז
    קערת מים להרטבת דפי האורז
    ?ההכנה

    להכין את האורז לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולקרר לטמפרטורת החדר.
    להכין את כל הירקות - לקלוף ולחתוך לאורך.
    לטבול את דפי האורז בקערת המים בדיוק ל- 10 שניות (לספור מהר עד 10).
    להניח על המחצלת.
    בידיים רטובות לקחת מהאורז ולשטח על דף האורז. להשאיר מרווח של 2 ס"מ מכל הקצוות.
    לסדר בשליש הקרוב אלינו את הירקות לרוחב הדף.
    לקפל את הצדדים פנימה.
    להתחיל לגלגל את דף האורז בעזרת המחצלת וכל גלגול להדק היטב.
    להמשיך כך עד שמגלגלים את כל הדף.
    להכין כך את כל הכמות שרוצים.
    אפשר לחתוך מייד אבל עדיף לשים שעה במקרר ואז החיתוך נעשה קל יותר.
    לחתוך כל רול לחצי וכל חצי לשניים ואז כל רבע שוב לשניים. סה"כ מכל רול יוצאים 8 סושים.

    http://www.foodpage.co.il/סושי-מדפי-אורז/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה