מי בעד עונש מוות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לרצח מדרגה ראשונה?
    אולי מחבלים יחשבו פעמיים לפני שהם חוטפים ורוצחים. כרגע התנאים שלהם בכלא הם עלבון למדינת ישראל.
8 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש לא יעפת נפש ואין לי בעיה עם הצעה אלא שבמקרה של היהודים אולי זה יכול להרתיה במקרה של בני דודים שלנו לא יעזור נראה לי - הרי הם מקדשים את המות ולא מפחדים מזה . זה יעשה אותם עוד יותר גבורים. היתי מחפשת דרך שעונש מאסר יהיה עונש מאסר ולא קייטנה עם טלוויזיה , רדיו עיתון תואר אקדמי והרבה זמן פנוי בחברה .
    Free image hosting by
    htt
  • תיקי בגדול אני איתך................
  • יש גם את העניין של חטיפות במטרה להגיע לשחרור אסירים. אם נהרוג אותם לא יהיו אסירים עם דם על הידיים לשחרר.
  • מסכימה עם כולכן.
    מצד אחד חד משמעית מסכימה לעונש כזה.
    מצד שני לא נראה שיפריע להם.
    מצד שלישי לא יהיה סיכוי לעסקאות שחרור וע"י כך חזרה להרג ולטרור (ע"ע ברוך מזרחי הי"ד שנרצח ע"י משוחרר עסקת שליט)

מה שברור הוא שאם הבחירה בין התנאים שקיימים היום בכלא לבין עונש מוות, חד משמעית הראוי להם יותר הוא עונש המוות.
    פשוט בדיחה גרועה שעושים על חשבוני תואר ראשון אלה שתכננו לרצוח אותי.
    לכלוא עם תנאים מינימאליים ומטה, ללא ביקורי משפחות ללא טלפונים ללא טלויזיה ללא עיתונים ללא קיוסק ובטח ללא לימודים אקדמאיים.

• שישבו בכלובים מבודדים קודם לבד בלי יכולת לדבר עם אף אחד ושמוצר חשמל היחיד שיהיה בתא שלו זה מנורת חשמל . תקשורת עם משפחה דרך מכתבים בלבד שעוברים צנזורה .
    ישראל יודעת טוב מאוד את ה"משכורת שהם מקבלים " לחוקק חוק שסכום המשכורת כולל יופחת מכסף שמעבירים לראשות , משכורות כוללות גם אלו ששחרורו . כסף הזה מעובר ישירות לביטוח לאומי לתציב לטיפול עבור נפגעי פעילות אייבה .
    לחוקק חוק יסוד שאין לשחרר רוצחים שמדונו ליותר 20 שנה בשום תנאי (את החוק הזה אפשר להעיבור במשאל עם ואז עף אחד לא יבוא בעתיד עם תענות ) .
    גופות לקבור כמו שבריטים קברו בזמנו - בעור חזיר ככה לפי אמונה שלהם 70 בטולות הם לא מקבלים .
    והכי חשוב לסגורת הקיטנה .
    נ.ב. היתי משלמת לממשלת סין או צפון קוריה שיעברו את המאסר שם ..... גם רוסיה טוב .
    Free image hosting by
    htt
  • לא ידעתי על הקטע עם עור החזיר. גאוני!!!
  • המצעה של בריתים משנות ה30-40 אז לא היה או"מ שמום
    Free image hosting by
    htt
  • פתאום חשבתי על זה שביהדות אין מושג כזה של כליאת פושעים (אלא אם כן פספסתי משהו. תקנו אותי אם אני טועה). חוץ מעיר מקלט שמיועדת לרוצחים בשוגג. נותנים לפושע את העונש המגיע לו ולא מתעסקים איתו יותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה