על הסף..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיכיתי כמה חודשים לעבודה הזו, בסוף הצלחתי...התקבלתי והתחלתי לעבוד כעובדת סוציאלית בתחום של צרכים מיוחדים, פיגור ואוטיזם.
    שבוע לפני כניסתי לעבודה גיליתי שאני בהריון. זרמתי... לא חשבתי שזה יפריע... עד מהרה גיליתי שיש תחת טיפולי 200 משפחות !!! עומס לא הגיוני... אני יודעת שזו בעייה בכל המדינה... אבל יש לי כ 50 משפחות יותר מכל עובדת אחרת... אני קורסת תחת העומס והאחריות. כמו כן, עקב בעיונת שהתגלתה אני נאלצת לעשות בדיקת מי שפיר ... ולמרות ההפרדה שאני עושה, אי אפשר להפריד ב 100%, והמקום הריגשי בעבודה מתחיל להתערבב... עכשיו קשה לי רגשית ופיזית. שקלתי להתפטר, אבל בעלי סטודנט עם משכורת מינימום ואם אתפטר המצב יהיה ממש רע. גם ימי חופש או מחלה לא בחשבון כי אין לי ומורידים לי על זה הרבה כסף..קשה לי, אני מתמוטטת ואני לא יודעת מה לעשות
4 תגובות
עמוד 1
  • אני אציין שגם שפניתי למנהלת הישירה שלי, היא ענתה לי בתשובה של " אין מה לעשות " .אני מרגישה שהכלה והדרכה לא קיבלתי ממנה... ובעצם נתנה לי להבין שיש לי את הבחירה או לשרוד את זה או לבחור ללכת.....
  • הי יקרה,
    ממש קונפליקט..
    מצד אחד העבודה שחיכית לה ומצד שני ההריון שלך...
    מאחר שאפשרות של חופש /עזיבה אינה על הפרק...
    כל מה שנותר הוא לדעת כיצד להתמודד באפקטיביות ולעשות את המקסימום כדי להקל עליך.
    מרגיש לי שמה שאת צריכה זו "הגנה".
    הגנה על עצמך ועל העובר כדי שתכנים רגשיים מהעבודה לא יטמעו וישפיעו עליך מה שבוודאי יפחית מתחושת העומס שאת מרגישה !
    איך עושים את זה ?
    קודם כל אם תרשי לי לשלוח לך בתטא (תדר של תטא, באמצעות תטא הילינג - שיטה אנרגטית מדהימה !!!) - אעשה זאת באהבה
    שנית - תקני תמצית פרחי באך שנקראת walnut. תקחי ממנה באופן קבוע: 2 טיפות בבקבוק מים אותו תשתי במהלך היום.
    זו תמצית מקסימה ומאוד מתאימה במקרה הזה.
    גם מבחינת המודע - תאמרי לעצמך: מה ששייך למשפחה הזו - נשאר אצל המשפחה הזו. אני כאן על מנת לסייע ולתמוך אבל לא על מנת לקחת על עצמי ולהטמיע בתוכי את הקשיים של כל אחד ואחד.
    אשמח לשמוע איך הולך...
    המון הצלחה :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי יקרה,
    ממש קונפליקט..
    מצד אחד העבודה שחיכית לה ומצד שני ההריון שלך...
    מאחר שאפשרות של חופש /עזיבה אינה על הפרק...
    כל מה שנותר הוא לדעת כיצד להתמודד באפקטיביות ולעשות את המקסימום כדי להקל עליך.
    מרגיש לי שמה שאת צריכה זו "הגנה".
    הגנה על עצמך ועל העובר כדי שתכנים רגשיים מהעבודה לא יטמעו וישפיעו עליך מה שבוודאי יפחית מתחושת העומס שאת מרגישה !
    איך עושים את זה ?
    קודם כל אם תרשי לי לשלוח לך בתטא (תדר של תטא, באמצעות תטא הילינג - שיטה אנרגטית מדהימה !!!) - אעשה זאת באהבה
    שנית - תקני תמצית פרחי באך שנקראת walnut. תקחי ממנה באופן קבוע: 2 טיפות בבקבוק מים אותו תשתי במהלך היום.
    זו תמצית מקסימה ומאוד מתאימה במקרה הזה.
    גם מבחינת המודע - תאמרי לעצמך: מה ששייך למשפחה הזו - נשאר אצל המשפחה הזו. אני כאן על מנת לסייע ולתמוך אבל לא על מנת לקחת על עצמי ולהטמיע בתוכי את הקשיים של כל אחד ואחד.
    אשמח לשמוע איך הולך...
    המון הצלחה :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה יעל,
    אני אקנה את התמצית !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה