חסימת חצוצרות IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב..
    חשוב לי לציין שכבר הייתי בעבר בהריון רגיל תקין ומשעמם,בני בן שנתיים וחמישה חודשים...עקב סיבוכים יש לי חסימת חצוצרות...
    IVF ראשון הצליח ונקלטתי אך לצערי ההריון לא שרד והיתה הפלה בשבוע 13+4
    חודשיים אחרי ההפלה החזרתי קפואים ולא הצליח ועכשיו שוב ניסיון שני אחרי ההפלה ולא הלך..השאלה שלי היא האם להמשיך בטיפולים ומה באמת הסיכויים להצלחה או שעלי אולי לשקול צינתור??
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    כדאי בהחלט להמשיך בטיפולים. במקרה של חסימת חצוצרות טיפולי IVF הם יעילים מאוד.
    במידה וישנה הצטברות נוזל בחצוצרות, דבר זה עלול להוריד משמעותית את סיכויי ההצלחה של הטיפול ובמקרה כזה כדאי לשקול כריתת החצוצרה.
    בנוסף כדאי לוודא שאין הידבקויות בחלל הרחם בעקבות ההפלה שעברת, עושים זאת ע"י בדיקת היסטרוסקופיה (הסכתלות על חלל הרחם בעזרת סיב אופטי).

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה