אימהות לתלמידי בית ספר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין
    פייס: ortal_hori

10 תגובות
עמוד 1
  • זה מעודכן?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אנחנו בדירוג 48
    עם 35 אחוז מורות בשחיקה.
  • לא מאמינה בכלל למה שרשום שם

• אצלנו 30 במדד
    15% כתבו שקיבלו בעיטה או אגרוף

• אנחנו עם מדד 78 , גפ אצלינו כנעט 50 אחוז ממורים דיווחו על שחיקה אבל ל85 אחוז לילדים טוב בבית ספר
    Free image hosting by
    htt
  • ראיתי את זה מייד עם הפרסום ב-ynet ומאז אני די בדכאון, קיבלנו 48. עלינו במדרג בהתחשב בעובדה שלפניכן היינו אפילו פחות. אבל עדיין 48 נראה לי על הפנים. אחוז הילדים המרוצים הוא גבוה, ובטח, למה שלא יהיו מרוצים אם הם משחקים כדורגל במקום ללמוד???? והנה לך פיתוש הסיבה שילד דווקא כן יכתוב שטוב לו בבית ספר....

מצד שני אחותי שולחת לבית ספר שקיבל 80, והיא מספרת שחודש לפני המיצב חורשים עם הילדים את החומר טוב טוב, וכך למראית עין נראה שבית הספר טוב. בפועל הלימודים היומיומיים במשך השנה הם במצב לא שונה מאיתנו....
  • 58% מורים שדיווחו על שחיקה ו80% ילדים שטוב להם בבית ספר.
    לדעתי זה מדד טוב.
    לגבי שחיקה, בכל מקצוע יש שחיקה!
    אין כמעט אנשי שלא מרגישים שחיקה בשלב מסוים בעבודה.
    וחינוך זאת חתיכת עבודה, קריעת ת'תחת, אז ברור שמרגישים שחיקה,
    אני לא מפה ממורה שלא תרגיש שנמאס לה בשלב מסוים בקריירה שלה
    נטלי
  • בייבום- אני לא מאמינה למיצבים לא רק בגלל שילדים כותבים שטויות,
    אלא בגלל מה שציינת- חורשים חודש לפני, מוציאים לילדים את המיץ,
    מגלים לילדים תשובות במהלך הבחינה,
    שולחים ילדים חלשים או לקויי למידה מהכיתה כדי שלא יטו את תוצאות הבחינה.. (וראיתי את זה קורה!)
    הבחינה הזו עושה בלאגן כי מנהלים רוצים לקבל ציון גבוה. זה מתפרסם..
    לכן אני לא מאמינה לה.
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • אנחנו קיבלנו 100 במיצ"ב

90 אחוז מהילדים מרוצים מבית הספר
    19 אחוז מהמורות מרגישות שחיקה, אבל 100 אחוז מרוצות מעבודתן כמורות.
    האמת- אנחנו באמת מאד מרוצים מבית הספר, לילד כיף ללכת יום יום לבית הספר,
    היה מאד קשה להסתגל בתחילת השנה, והיו ארועים לא נעימים- שיתפתי בפורום, אבל בסה"כ החוויה מאד טובה
  • ופיתוש אני מסכימה איתך- בטוחה שמטים את התוצאות ובאותה נשימה שאני שמחה שמצבנו טוב- הייתי שמחה אם לא היו הבחינות האלו בכלל ובמקום זאת היו מאפשרים גמישות למורים לקבוע את תכני הלימוד ואת הכסף משקיעים בהכוונה מקצועית למורים לפיתוח תכניות לימוד במקום בבחינות כלל ארציות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה