הבדלים בגודל השדיים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ליהי,
    הבן שלי כבר בן חודשיים וחצי עוד מעט, רק יונק. שד ימין שלי הרבה יותר מלא משד שמאל (רואים את זה גם בגודל בבירור..). זה היה ככה בהתחלה ואז זה הסתדר ועכשיו שוב..
    בנוסף כבר היה שלב שלא הרגשתי מלאות בשדיים ועכשיו אני שוב מרגישה את זה, כאילו חזרתי אחורה..
    יום אחד שאבתי בקבוק כי יצאתי מהבית ופספסתי הנקת ערב ובאותו הלילה טפטפתי לגמרי..
    מה עושים עם כל זה??

תודה רבה על העזרה!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יכול להיות שהנקת בלי לשים לב יותר משד אחד וקצת פחות מהשני , זה קורה לפעמים כשנוח יותר משד אחד ופחות משד אחר . או שלתינוק יש העדפה לשד אחד . נסי לגרות את השד הקטן יותר על ידי הנקה תכופה יותר ממנו או קצת שאיבה . לגבי הטפטוף זה תקין מכיון שלא הנקת השד היה מלא חלב וטיפטף אם לא היה מטפטף זה היה מעט מדאיג..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה