משאבת הנקה- מי?מה?מתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

איזה כייף לעלות כאן שאלה בנוגע להנקה בשונה מכל השאלות שהעלתי על הריון- בדיקות וכד׳...

ילדתי לפני שבועיים וחצי את הילד הראשון והמתוק שלי.

חווית ההנקה בהתחלה הייתה יותר טראומטית מהלידה עצמה...
    הודות ליועצת הנקה מדהימה - עברנו את המכשול הזה והיום קטנצ׳יק יונק יפה ועולה במשקל.
    אני מעוניינת לשאוב חלב- בעיקר כדי שארגיש בנוח לצאת ושיהיה ברשותי אוכל.
    אני דיי ביישנית וקשה לי להניק בפומבי ( למרות שיש לי סינר הנקה וכו׳)..
    יש משאבה שהיא מומלצת במיוחד? ברשותי הdew350.
    וגם...מתי ואיך כדאי לשלב בקבוק במהלך הנקה?

תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב!
    אני מבינה אותך, גם לי בהתחלה היה ממש כואב וקשה, אבל אחותי (שעברה שלוש לידות בעצמה) אמרה לי שאם עוברים את המכשול של חודש ראשון בהנקה מלאה, בסוף זה מסתדר וכבר לא מתייאשים..
    בנוגע למשאבה - לי יש את המשאבה של מדלה - מיני אלקטריק. היא קטנה ונוחה, אפשר לשאוב גם בעזרת בטריות וגם בעזרת החשמל, והיא עושה את העבודה מצוין.
    באתר של מדלה כתוב שהיא לא מיועדת לשימוש של יותר מפעם פעמיים ביום, מבחינת המנוע שלה, אז אם את מתכננת כמוני לשאוב מדי פעם פעמיים ביום מקסימום, היא מצוינת. יצא לי גם להיות רחוקה מהבייבי במשך שעות ארוכות ושאבתי ממנה שלוש פעמים ועדיין עבדה מצוין.
    בקיצור- מומלץ!
    אני נותנת לו בקבוק מתי שצריך (משאירה עם אבא או סבתא, או כל זמן שאני לא איתו) או אם יש בקבוק במקרר כבר כמה ימים ואני לא רוצה לבזבז (מחזיק מעמד חלב שאוב בין 3-5 ימים במקרר). חשוב במקביל לבקבוק לשאוב חדש כדי שלא יהיה גודש של מנה שהתינוק אמור לאכול ולא יונק.
    כתבה על שאיבת חלב של כללית:
    http://www.clalit.co.il/he/pregnancy_and_birth/breast_feeding/Pages/baby_bottle_feeding.aspx?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=clalit&utm_campaign=may14_2014
    בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה