שאלה לגבי קייטנה- כיתות א'- בריכה וימי כיף בחוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שולחת לקייטנה בבית ספר (בית ספר של החופש הגדול)
    והבנתי שגם את כיתות א' ,הקטנטנים פיצפונים האלה, יקחו לימי כיף בבריכה. ממה שהבנתי יהיו שלושה ימים כאלה (!!!)
    אני מאוד דואגת, מיותר לציין שהוא לא יודע לשחות, וכמובן לא ברור לי כיצד ניתן לשמור על כל כך הרבה ילדים בבת אחת. ילדים קטנים שמשתוללים ולא הכי אחראים למעשיהם בגיל כזה צעיר.
    אחרי ויכוח די ממושך עם בעלי, החלטתי שלא אשלח אותו בימים האלה, והוא ישאר בבית. בעלי טוען שאני מונעת ממנו את ההנאה ואת החוויות הבלתי נשכחות. אבל לא אכפת לי, אני זו שאשאר איתו בבית, ובעלי ממלא לא יצטרך לנקוף אצבע.
    ככל הנראה הם גם יסעו ליום כיף בלונה פארק, וגם לשם אני לא מתכוונת לשלוח. אולי זה מוגזם מצידי, אבל אני מרגישה שהוא עדיין קטן מכדי להסתובב במקום כזה ללא השגחה צמודה.

מה אתן מתכוונות לעשות?
15 תגובות
עמוד 1
  • האמת אני ממש מבינה אותך, אני לא חושבת שאת מגזימה במיוחד אם הילד לא יודע לשחות.....
    האם עשית בירור מול מנהלי/מארגני הקייטנה? מה הם אומרים? האם יש מדריכים בתוך הבריכה? כמה ילדים על כל מדריך וכו'?
    הבן הגדול שלי יודע לשחות, אבל זה עדיין מטריד לשלוח ילד בגיל כזה לבריכה עם קבוצה גדולה של ילדים בכול מיני גילאים בלי השגחה צמודה....
    לפני שאת מחליטה סופית הייתי מבררת בדיוק מה המתכונת שלהם מבחינת הצוות ובטיחות ב"ימי מים".
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• מי אמר שהם הולכים לבריכה

• שנה שעברה וגם השנה אני רושמת לקייטנת שחייה בבית ברל.

הם כל יום בבריכה אבל בקבוצות קטנות והשיעור שחייה הוא כמובן עם מדריך מוסמך.

שנה שעברה רק הגדול היה והשנה שניהם הולכים

מעבר לזה יש להם יום במימדיון ולונה פארק אבל שוב, הם בקבוצות קטנות

לא יודעת איך זה בקייטנה של הבית ספר. מאחר ולקטנה אני צריכה סידור אחר זה יצא לי טוב ששניהם לפחות יהיו יחד. שנה הבאה גם הגנים מצטרפים לקייטנות של משרד החינוך אז שניהם יירשמו לזה (כנראה)

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• פלפלת- עשיתי בירור מול האחראי מטעם התוכנית, ובנוסף כאשר שילמתי שאלתי לגבי זה. אמרו לי במפורש שגם כיתות א יהיו בימי כיף בבריכה. לא שאלתי כמה מדריכים יהיו, כי למען האמת זה לא רלוונטי בעיני. גם אם יהיה מדריך על כל שלושה, מבחינתי זה עדיין לא מספיק, ילדים בגיל הזה- אסור להוריד מהם את העיניים במים, שבריר שניה של חוסר תשומת לב יכול להיות גורלי. אבל כמובן שאשאל בכל זאת, כמו שאת ממליצה, ולו רק בגלל הסקרנות של "כיצד ניתן לעזאזל לשמור על קבוצת שובבים כזאת במים".

אפי- יכול להיות שאצלכם באמת אין. אולי זה תלוי היכן גרים. אבל אצלנו יש בוודאות. אנחנו גרים באזור כפרי, אולי זו הסיבה, אני לא יודעת.

אופק דין- בעיני הקטנה שלך מאוד קטנה בשביל זה, אבל כמובן כל אחד כראות עיניו. תכלס האמא יודעת הכי טוב, אני מאמינה שאת מכירה אותה ויודעת שהיא מספיק מפותחת בשביל זה.
  • אצלי הם בקייטנה שהולכים לפארק מים
    אצלנו מוצמדת בחורת תיכון לכל 2 בנות
    ואצל הבנים זה מדריך לילד מוצמד להם ליד צמיד אם
    טלפון של המנהלת שגם יוצאת עם התלמידים
    ויש להורה קשר ישיר עם המדריכה האישית
    אצלי הילדים יוצאים עם מצופים וגלגלי ים מנופחים
    ויודעים שבלי זה הם לא נכנסים
    אחרי שנה שעברה שדאגתי נורא היום אני יותר רגועה

]

• בייבי בום 83
    אולי לבקש להצטרף לבריכה אם זה אפשרי

]

• בייבי בום את לגמרי צודקת בשבריר שניה יכול לקרות אסון
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• רינת, משום מה האפשרות שישאר בבית כבר יותר קורצת לי

• קטנה מאיזו בחינה? קטנה פיזית? זאת קייטנה של נווה נופש שקיימת עשרות שנים

הרישום הוא מגיל 5 והיא תהיה 5 ו- 7 חודשים והיא תהיה עם הגדול באותה קבוצה כי הקבוצה היא מגן עד ב'. יש 6 ילדים על שתי מדריכות אם אני זוכרת נכון

בגלל שאני מכירה את הקייטנה משנה שעברה אני יותר רגועה, גם אני בהתחלה מאוד מאוד חששתי. לא רק בגלל הבריכה אלא גם בגלל שזה עם הסעה באוטובוס. השנה הם ישבו יחד
    תמר
    הבלוג שלי

• אצלנו גם אין בריכה. בדקתי את זה.
    פייס: ortal_hori

• אולי תצטרפי לבריכה וללונה פארק?
    אני גם חושבת שכמו בעלך שחבל למנוע מילד את הכיף,
    ומצד אני ממש מבינה אותך, לכן לדעתי ניתן למצוא פתרון כמו הצטרפות שלך לפעילויות ה"בעייתיות"
  • אני אברר מה כוללת התוכנית שלנו . את האמת בריכה במקרה ספציפי שלי לא מפחידה אותי הוא שוחה כבר שנתיים 3 פעמים בשבוע . אני אבדוק .
    Free image hosting by
    htt
  • טוב, אז מצאתי פתרון יצירתי!!!
    רשמתי אותו עכשיו לחוג שחייה לחופש הגדול!!!
    קבוצה פיצית ואני יכולה להשגיח מקרוב!
    נראה לי פיצוי מתאים לכך שאני לא שולחת אותו בימים האלה לקייטנה

• כמה עולה החוג?

תמר
    הבלוג שלי

• 700 שקל, 10 מפגשים.
    בעיקר בשביל לקבל ביטחון במים ויסודות שחיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה