פרוטוקול קצר מול פרוטוקול ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    אני בת 30, מנסה להרות כבר שנתיים ועברתי לאחרונה לIVF. הסבב הראשון שהיה תחת פרוטוקול קצר : אלונבה + פיוריגון + צטרוטייד גרם לשאיבה של 7 ביציות, מתוכן 3 הופרו אבל היו רק 2 עוברים ברמה B ו1 שהרופא לא רצה אפילו להחזיר/להקפיא.
    הסבב נכשל ואתמול הגעתי להתחלה של מחזור נוסף
    הופתעתי שהרופא החליט להעביר אותי לפרוטוקול ארוך בטענה שזה יכול לשפר את איכות העוברים.
    אני רוצה להבין את ההגיון מאחרוי זה. אם הביציות שלי באיכות ירודה איך בדיוק זה ישפר את איכותן/איכות עוברים ? ( לבעלי אין שום בעיה בכלל )
    תודה רבה
    יוליה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אם פרוטוקול מסויים הביא לתוצאה פחות טובה מהמצופה, מקובל לנסות בטיפול הבא פרוטוקול אחר. ישנן נשים שלהן הפרוטוקול הארוך מתאים יותר ומביא לתוצאות מוצלחות יותר.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה