חלאות אדם!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוטפים ילדים בני 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא רוצה לדמיין אפילו מה עובר על ההורים שלהם!!!!

27 תגובות
עמוד 1
  • אני כבר יודעת מזה כבר מחמישי בלילה
    פייס: ortal_hori

• קשה ועצוב ומכעיס !!!!
    מקווה שאיתרו אותם בקרוב
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• ה' ישמור
  • אתמול לא הפסקתי לבכות כשראיתי את האמהות.
    עצוב עד כאב.
    ילדים קטנים שכמו כל בני גילם מה שהעסיק אותם בימים אלה זה לצלוח את הבגרויות. את ה"בגרות" שלהם לצערינו הם עוברים עכשיו בצורה הכי קשה שיש.
    ילדים טובים וצעירים, הלב פשוט נקרע.
  • איך נתנו להם לקחת טרמפים בשעה כזו בלילה באזור כזה מישהו מוכן להגיד לי?!

מחדלים על גבי מחדלים

• אורטל גם אני לא בעד לקחת טרמפים.......
    וגם אני אמרתי את זה בדקה הראשונה ששמעתי את זה.....
    אבל אח"כ הבנתי שזה כ"כ לא נכון ופייר להגיד כזה דבר .....
    הנה זה משהו שקיבלתי במייל ואני מסכימה איתו בכול מילה

"תאיר ראדה ז״ל ״אשמה״ בכך שנרצחה! זה עונשה של תלמידה בת 13.5 שמבריזה משיעור תיאטרון. הברזת? עישנת סיגריה בשירותים? תלמידה רעה! אל תבכי שזה נגמר בשיסוף גרון!

רס״ר ניסים טולדנו הי״ד ״אשם״ בכך שנחטף ונרצח! מה אתה מסתובב ברחוב ב4 בבוקר? ואל תתרץ לי שקמת מוקדם כדי להגיע לבסיס שבו שירתת את מדינתך. אתה אשם שהסתובבת בלוד בחושך. חסר אחריות!

סמל ואדים נורזיץ׳ וסמ״ר יוסי אברהמי הי״ד ״אשמים״ בלינץ׳ שבוצע בהם ברמאללה! טעיתם בדרך? בעיה שלכם! למה נסעתם בלי ״וויז״? ואל תתרצו לי שהוא עוד לא הומצא! מי שלא יודע לנהוג מגיע לו שגופתו תיזרק מהחלון ותרוטש ע״י עוברים ושבים.

הילד אופיר רחום הי״ד ״אשם״ בכך שנרצח! מה אתה מתחיל עם בחורות ב-ICQ? יא שובב! חשבת שתפגוש את סאלי, עולה חדשה, אבל הופתעת ע״י ערביה נוצריה? מגיע לך שאתה תמים!

החייל עדן אטיאס הי״ד ״אשם״ בכך שנרצח! מה אתה נרדם באוטובוס? אם לא היית מספיק להתעורר בזמן ומפספס את התחנה שלך? אל תבכה שזה נגמר בדקירות בכל הגוף.

נחשון וקסמן עלה על טרמפ ביהוד ונרצח. אבי סספורטס עלה על טרמפ בצומת אשקלון ונרצח. אילן סעדון עלה לטרמפ בצומת ראם ונרצח. שרון אדרי עלה על טרמפ בצומת רמלה/לוד ונרצח.

אהה רגע... יהוד, אשקלון, לוד, אלה לא התנחלויות? מוזר! אז איך יכול להיות שהם נחטפו?

אם השכנים שלנו היו יכולים הם היו נכנסים לבתים היפים במדינת תל אביב, של אותם חלאות שהאשימו את הילדים הטהורים האלה בחטיפתם הם, שולפים אותם מספות העור שלהם בעיצומו של עוד משחק מונדיאל על מסך ה8000 אינצ׳ שלהם כשביד אחת כוס של ״שאטו שאבל״ וביד השניה אייפון 9 וחוטפים/שוחטים גם אותם! כולנו מטרה למלחמת הג׳יהאד! תל אביבים, אשקלונים, מתנחלים, ילדים וזקנים. להאשים את הקורבן? באמת? תתביישו לכם...השמאלנים חושבים שהם מוגנים מהערבים חה חה חה חה"

וובכלל מדובר פה על פיגוע חטפו אזרחים-ילדים של מדינת ישראל .עליית מדרגה בכול מקרה.......

אתמול שמעתי מישהי תושבת רמת גם המרכזית אומרת "מה שהמתנחלים האלה עושים לנו......???" מה הבחורים התמימים האלה עשו לכם???????
    רצו לחזור הביתה לשבת ואפילו אוטובוסים נוחים אין להם???
    הם יושבים בעורף ואנחנו יושבים במרכז יחסית מוגנים ואנחנו עוד מתלוננים עליהם.....

אחינו כול בית ישראל-אנחנו צריכים להיות עכשיו מאוחדים בכוח ובתפילה ובמעשה בכדי להחזיר את הילדים האלה הביתה בשלום ולא לחשוב למה הם עשו כך וכך.......
  • אני קוראת את ההודעות האלה על הטרמפים וכו׳ ודמי מבעבע בעורקי, זה פשוט לא הוגן האמירות האלה, נשבר לי הלב מזה. אלו נערים ״מלח הארץ״ מי שאשם כאן הם הטרוריסטים, באותה מידה יכלו לעצור מונית או מיניבוס שירות ויכלו להיות שם מחבלים מחופשים לנהגים דתיים!
    אם לא היה מדובר בנערים בעלי הרקע הספציפי שלהם אף אחד לא היה מעז לפצות פה!
    הטרוריסטים ימצאו כל דרך אפשרית לבצע פיגוע/חטיפה אנשים בחרו למשל לאכול ארוחת חג במלון פארק בנתניה או לנסוע על קו 18 בירושלים או לשבת במסעדת מקס בחיפה ואיבדו את חייהם .. הפעם המחבלים הצליחו לבצע פיגוע חטיפה בשטחים...
    בנוסף, התשקורת ידעת טוב מאוד להטיל ״צנזורה עיתונאית״ כשהיא רוצה קחו למשל את המקרה של גלעד שליט שבעצם נרדם בשמירה ובגלל זה נחטף, מישהוא העביר עליו ביקורת ? לא!, ואנחנו יודעים בדיוק מה הרקע של משפחת שליט ועמדותיהן הפוליטיות ולכן זכו לגב התשקורת בעניין.
    אלו נערים שהיו משרתים בצה״ל בקרבי ומגנים בחירוף נפש על מדינתם ( בניגוד להרבה שמאלנים פצפיסטים ששירתו כג׳ובניקים או השתמטו) ועכשיו משמיעים את קולם - בושה וחרפה!
    ההתנחלויות והפריפריה הן שפעמים רבות ״סופגות״ את אירועי הטרור בעוד שמרכז הארץ ״נהנה״ מהמרחק הגיאוגרפי שנוצר בינו לבין השטחים ( בזכות המתנחלים והפריפריה) ואחר כך עוד מעז להעביר ביקורת- לאן הגענו.....
    )

• המשך התגובה שלי - זה כמו להגיד לבחורה שהולכת עם בגדים חשופים שהיא הביאה את האונס על עצמה- אמירה פשוט לא הוגנת ולא ראויה....

• שוב.פלפלת אני איתך בכול מילה !!!!!
    כול מי שגר פה במרכז הולך וחוזר לכול מקום בלי פחד ועם תחבורה מסודרת ושיש להם קום הגנה-בין אם זה חיילים ובין אם זה תושבים מרשה לעצמו לדבר ככה........

סליחה אורטל זה לא מכוון נגדך זה מכוון כנגד כול אלו שמאשימים עכשיו את הילדים האלה שבגללם עכשיו יש הסלמה -וזה מצב מלחיץ.
  • אשטנגה-
    לדעתי קצת הגזמת..........

אפחת לא אמרה שאסור לשמאלנים להביי דעות אחרות....
    כול זה טוב ויפה עד ל...............................חטיפה של אזרחים חפים מפשע.....
    עוד מעט תגידי שאת מרמחת על הערבים שנמצאים עכשיו בהסגר.....

אגב אפחד לא אמר אחרת ממך אני חושבת שהילדים לא אשמים,לא הטרמפים וביחד עם זה אני חושבת שהכיבוש הוא לא נכון-לא בגלל שהוא לא מוסרי(כי מגיע להם עכשיו) אלא בגלל מה שכתבת "הם ישנאו אותנו לנצח" ולכם מותר להם לחטוף לנו ילדים???????????

הלוווווווווווווווווווו-כול דבר אתן לוקחות בקיצוניות מידי אפחד לא אמר שאסור להביע דעה ואפחד לא זלזל בדעותיכן.......הבענו דעה אחרת .מותר??????

אבל אחרי הכול.עזבו אתכן מדיוני סרק זה לא מה שיחזיר את הילדים בשלום.....

• פייס: ortal_hori

• ETD עצוב על הילדים- וזהו
    שום כעס על שום שמאלני במרכז הארץ לא יחזיר אותם
  • ברור אני לגמרי איתך.................
  • איך זה שאני לא רואה את הדעה של אשטנגה?
    מחקת אותה?

• וואיי לא שמתי לב שהיא מחקה אותה

• חחחחחחחחחחחחחחח אורטל גם אני חשבתי ככה....
    למרות שאני מעדיפה משהו מעניי בגלל סיבות אחרות..........
    אגב יש כאן דעה של מישהו שאני חושבת שהיא נכונה......
    (לא כול אחת צריכה לחשוב ככה)
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4531394,00.html
  • קיבלתי את זה.....

"היי אתם! כן, כן.. אתם.
    חסרי אחריות שכמותכם! תפסיקו לסכן את עצמכם ולנסוע בטרמפים. חדל פזיזות!
    אז מה תעשו במקום? סעו באוטובוסים. כן, תחבורה נוחה ובטוחה.
    ממ.. את עדן אטיאס רצחו באוטובוס? צודקים.
    אבל הוא ישן, אז היו ערניים ואחראיים גם באוטובוס.
    ממ.. נוסעי קו 405 שנרצחו היו ערים? יכול להיות. טוב, אז עזבו אתכם אוטובוסים.
    סעו במוניות. יקר אבל בטוח.
    גרגורי רבינוביץ היה נהג מונית ונרצח על ידי מחבלים? וואלה..
    אז לא צריך מוניות, סתם יקר.
    סעו ברכבים פרטיים, הכי נוח.

ברוך מזרחי נסע ברכב פרטי ונרצח בירי על רכבו בדרך לסעודת ליל הסדר?
    אויש.. לא, לא כדאי להסתכן.
    לכו ברגל! הכי בריא, הכי בטוח.
    בטוח זה טוב, גם אם לא תמיד נוח.
    אה..גם אלה אבוקסיס הלכה עם תמיר לתומה ברגל וכשהגיע קסאם גוננה עליו בגופה ונהרגה..
    אז הכי טוב לא לצאת מהבית! מה יש לחפש בחוץ?
    משפחת פוגל הייתה בבית גם? בבית שלהם?
    אהה..אז אולי כדאי להפסיק לישון.

"להיות עם חופשי בארצנו" אמרנו?"

ה' יקום דמם של הנרצחים שהוזכרו כאן וכן כל חללי ישראל ויהודים אשר נרצחו רק בגלל היותם יהודים.
    חברה חזק ביותר תקראו!"
  • קטע חזק מאוד.

• למה שאם נתן לצמצם סכנה לא לעשות זאת ? למה בצבע כבר 20 שנה אסור לנסוע בטרמפים ? למה בצבע עם אין תחבורה ציבורית או הסעה מאורגנת לא משחחרים חיילים ? למה להציב לחולרות מטרות קלות להשגה ?
    אני בדעה שאין עם מי לדבר בצעד השני .
    אבל לנסוע בטרמפים ממקום הזה ב10 בלילה זאת סכנה . זה בדיוק כמו לשחק עם רובה טעון . איפו שניתן להזהר צריך להזהר
    Free image hosting by
    htt
  • אני יודעת שביישובי היו"ש אין תחבורה ציבורית מסודרת, אם בכלל....
    לכן אין מנוס מלתפוס טרמפים.
    מה שכן אני מצפה ל2 דברים:
    א. שההורים ייקחו אחריות, המובנת מעליה, שאם הורים יודעים שילד יחזור הביתה מאוחר, ויצטרך לתפוס טרמפים, אני מצפה מההורים לנסוע ולקחת את הילד בעצם.
    לדעתי זאת אחריות בסיסית של הורה כלפי הילד, וכאן יש מידה מסויימת של אשמת הורים.

ב. אני גם מצפה ממשלה את הכספים שהיא גורפת לכיסה הפרטי כדי לבנות עוד הולילנד, היא תפנה להסדרת תחבורה ציבורית ממוגנת ליישובי היו"ש, על מנת לשמור על ביטחון האזרחים שלה.

וכמובן ליבי עם הנערים

• "הסיפור האמיתי: כל מה שסיפר שליט לחוקריו בצה"ל אחרי שחזר מהשבי

איך לא הייתי ערני בתדריך. ולמה השארתי את הנשק בטנק. וככה לא הרגתי את המחבל והעדפתי להיכנע. וגם: הצפייה היומיומית במונדיאל והארוחה הבלתי נשכחת על הגג בחאן יונס. פרק מ"חמקן", ספר חדש של בן כספית, שיראה אור בקרוב בהוצאת כנרת, זמורה ביתן"
    עיתון מעריב
    25/03/13 | 13:00 | בן כספית |
    לכתבה המלאה:
    http://www.thepost.co.il/news/new.aspx?pn6Vq=EE&0r9VQ=HMHL

• לפחות חלק מדברים שבן כספית מעלה כמחדל זאת תרגולת בשריון (באני מדברת בתור מדריכה וקצינה בשריון ) , לדוגמה בתעסוקה מבצעית מלמדים טענים לנהוג בטנק ויש אפילו קורס כזה . עם שליט סיים את הטורונות שלו אז אשמה היא באלו שהיו בשמירה .
    לפי תרגולת תותחן שומר עם נהג ומפקד הטנק עם טען שהיו אמורים להיות ערים בזמם החתקפה .
    אין שום סיבה להכניס לסיפור הזה את שליט . למה לא מעלים את הסיפור של טטנבאום ו3 גופות שהחליפו במחבלים חיים . במקרה הזה משפחות יעו ב100 אחוז שהם לא בחיים .
    מה עוד הכי קל לדבר מכורסה בסלון . אני רוצה לראות מה היתן עושת עם זה היה מדובר בבנים שלכם ?
    Free image hosting by
    htt
  • עכשיו קראתי את הכתבה.
    לדעתי יותר מדי מידע, עם כל הכבוד שלציבור יש זכות לדעת,
    יש דברים שציבור לא חייב לדעת.
    מהכתבה גלעד מצטייר כחלש, כפחדן, אפילו קצת סוג של בוגד ("סיפר לחוקיו הכל... כדי לקבל יחס טוב"....)
    יש הרבה אנשים בציבור שיתחילו עכשיו להכפיש אותו, בכל מקום,
    אנשים שלא היו שם, אנשים שאפילו לא שירותו ביחידות קרביות,
    אנשים שאין להם שום מושג מה זה ליפול בשבי,
    הדבר היחיד שיש להם מושג זה מתי מתחילים הסיילים השווים בקניונים.

לכן לדעתי הכתבה הזאת מיותרת,
    אין סיבה שציבור ידע מה היה בחקירה בצה"ל,
    אין ציבור חייב לדעת על מה חקרו את גלעדי בשבי,
    זה לא מידע שיעזור לציבור,
    אבל זה מידע שיכול להפוך את חייב של שליט לסיוט

• בכלל לא מובן איך שיחות עם פסיכולוגים מטפרסמים צריך להיות לזה חיסיון רפואי .
    הדבר השני אנשים שלא שרתו בצבא חצי יום ולא מתכוונים לשרת מעבירים בקורת על צבא ......
    Free image hosting by
    htt
  • נכון, אלינה.
    החקירה הצה"ל אמורה להיות חסויה,
    וכך גם שיחות עם פסיכולוגים.

איך בכלל צנזורה אישרה לפרסם את הדברים האלה?
    נטלי
  • לא יפה לא יפה הפרטים על שליט...לא במקומם בכלל........

משפט אחד אני מאמצת ואומרת שהוא נכון "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו..."
    זה נכון לגבי שליט.זה נכון לגבי הילדים שנחטפו כשרצו לחזור הביתה.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה