היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה התכנונים שלכן? רשמתן את הילדים ל"בי"ס של החופש הגדול"? או לקיטנות אחרות..? מתכננות טיול/ קמפינג/ ח"ול? רעיונות מיוחדים להפעלות ילדים..?
מבטיחה שאחרי התגובה הראשונה גם אגיב
19 תגובות
עמוד 1
שבוע הבא טסים לרודוס ל5 ימים לא קטנציק (נשאר עם סבתא שלקחה חופש כדי לשמור עליו?). רשמנו את בני לבית ספר של חופש הגדול . אחרי זה נהיה בבית . בספטמבר כבר כל המשפחה תצא לפרטוגל כולל דניאל . Free image hosting by htt
היי, אנחנו תיכננו חו"ל אבל נכנסתי שוב להיריון אז לא בא לי לטוס בהיריון..ניסע לאיזה צימר עם חברים והילדים
אנחנו בבית ספר של החופש הגדול (עד 13:00) ואח"כ עוד 10 ימים במחיר מופקע גם עד 13:00
אחרי זה - אמא'לה אין לי מושג איך לעבור חודש עם שלושתם
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
אני מתכננת לעשות קייטנה בבית עד 13:00 אצלנו בשאקלון בגנים הקייטנות עד 16:00 והבנתי שיש ביקוש עד 13:00 אז החלטתי לעשות השלמת הכנסה קלה
ביולי- בקייטנה של בית הספר באוגוסט- שבוע אחד נוסעים להולנד ושאר הזמן- אני עם הילדים, מקווה לעשות חילפוים עם הורים- פעם אצלי, פעם אצלם, לא דברים גדולים
גלי בהצלחה
יש!! יש תגובות..
אני לא רושמת לקייטנה. הקטן עד אוגוסט בגן. הגדול - איתי או עם סבתא או עם אחותי עד שהקטן מצטרף באוגוסט. יש לידי גם ג'ימבורי שעושה קייטנה בקיץ ואפשר להשאיר את הילד גם פעם או פעמיים בשבוע לקייטנה אז גם בהם אעזר. תיכננו קמפינג בחודש הבא. בגדול יש לנו מנוי לקאנטרי שיש מלא הפעלות בקיץ, נלך לטייל, לג'ימבורי, ומידי פעם גם מוזיאון/גן חיות וכיוצ"ב. הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
הייייייי
ברור שקייטנת חופש גדול! תודה לאל על זה !! חבל שאין גם באוגוסט פייס: ortal_hori
אין לי מושגגגגג קייטנת ביה"ס שאצלנו זה יציאות למימדיון,לונה פארק,נחשונית ועוד... ובגלל שבחודש הראשון של החופש הם כבר יצאו להמון אטרקציות אז החלק השני יהיה יותר רגוע ...סבא סבתא ...בקטנה
]
לי הכי כיף..... אנחנו עוברים דירה באוגוסט
מעבר קל שיהיה לך
אוי הולנד מהממת! את הולכת כל כך להנות! גם המזג אוויר באוגוסט מושלם שם. אנחנו ככל הנראה נטוס ליער השחור בסוף אוגוסט, היום בערב נסגור את זה סופית. חוץ מזה יש לי מנוי בספורטן בפתח תקווה וכבר פרסמו הרבה פעילויות שהולכות להיות, רינת גבאי מגיעה, יש כל מיני סדנאות יצירה ומתנפחים, לא יהיה משעמם. וכמו תמיד, חברים וקייטנה ביתית בשיתוף עם חברות אדוה www.tapuz.co.il%252Fblog%252Fnet%252Fuserblog.aspx%253Ffoldername%253Dchareditravaka31%2526tagname%253D%2525D7%252590%2525D7%252595%2525D7%2525A9%2525D7%2525A8%3B311%3B370" border="0">
ביולי שניהם בקייטנת שחיה עד 13 ואולי אולי אולי אני אטוס עם אחותי לכמה ימים לאיפשהו..
באוגוסט קייטנת אמא שנה שלישית ברציפות, כל שנה זה נהיה יותר קל
תמר ההורים שלי טסים עוד שלושה ימים (אבל הם עושים עצירה באטלנטה אצל בת דודה של אמא שלי. יש מצב שיש לי משהו שלך
ביולי הקייטנה של משרד החינוך
אצלי מאור יהיה בקייטנה עד תחילת אוגוסט ב"ה.. ואח"כ קצת סבא וסבתא, קבעתי עם עוד 2 אמהות שנעשה סבב כל אחת תקח את הילדים 3 ימים חצי יום ככה שזה מעביר עוד שבוע וחצי ואז ב"ה סוף אוגוסט נאי לוקחת חופש ונעשה לו קייטנת אמא.... שיהיה לנו חופש גדול נעים וכייף.... תשמרו על הילדים...
אני רשמתי אותם לקייטנה בספורטן בהוד השרון אנחנו מנויים שם והייתה הנחה ממש משתלמת... אחרי שהקייטנה מסתיימת התכנון הוא לעשות גיחה לצפון ואז לבקר והרבה אצל הסבתות והסבים :) שהחופש יעבור עלינו בשלום :)))))
נטע חני
אנחנו מהמרים על בית הספר של החופש הגדול + קייטנת הורים - חמש משפחות מתארגנות כך שלכל אחד יוצא להפעיל 5 ח'ברה יום אחד בשבוע. לא מסובך מדי. וגם יש להם חברה טובה. באוגוסט.... זה כבר נהיה יותר חופשי מתוכניות...בריכה, מוזיאונים , טיולים פה ושם