שק הריון וחלמון ללא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום,
    אני נמצאת בהריון שני ומכיוון שלאחר הפסקת הגלולות המחזור שלי לא היה כ"כ סדיר החלטתי להשתמש במקלוני ביוץ.
    לפי המקלונים הביוץ היה ב-26.4.14
    בבדיקה הראשונה אצל רופא הנשים שכביכול הייתי אמורה להיות כבר בערך בשבוע 6.5 נצפה שק הריון בלבד. הרופא אמר שזה מתאים לשבוע 4 וזימן אותי אליו כעבור שבועיים.
    בבדיקה השניה אתמול נצפה שק הריון ושק חלמון ונראה כאילו ליד השק חלמון יש משהו, אך לא רואים עובר. כאמור, אני צריכה עכשיו להיות בשבוע 8.5
    הוא זימן אותי לבדיקה נוספת בעוד שבועיים.
    האמת, אני לא צופה סוף אופטימי להריון, אבל רציתי לדעת האם במקרה כמו שלי יכול להראות עובר רק בשבוע מאוד מתקדם ובאמת להתפתח כראוי או שהסיכויים להתפתחות הריון תקין מסוג זה קלושים?

אשמח להבהרות בנוגע למצבי.

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    לפי תיאורך הסיכוי להריון מוצלח קטן. יחד עם זאת לאור העובדה שכן היה שינוי בין הבדיקה הראשונה לבדיקה השניה הייתי ממשיך עם המלצתו וחוזר על הבדיקה לאחר שבועיים נוספים.

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה