נשברת כבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחתנתי לפני שנה וחצי וכבר יש לי ילד מתוק בן חצי שנה..ההיריון היה לי קשה מאד..בחילות בלי סוף..הקאות..צרבות ולידה ממש קשה!! הייתי חודש וחצי מאושפזת במחלקת היריון בסיכון בגלל צירים מוקדמים בחודש 6, משכתי עד שבוע 36 והופיעו כתמי דם טריים אז נכנסתי לחדר לידה והראש היה תקוע המון זמן ובסוף ילדתי בוואקום..נכנסתי לטראומ היו לי המון תפרים אבל שמחתי שעברתי את זה..אני נשואה לבעל מקסים אבל בזמן האחרון הוא מתחזק קצת יותר מדיי ואני נשארתי מאחורה..אני חצי שנה אחרי הלידה וכבר בהיריון שני..וממש עוד לא התגברתי על הלידה הראשונה וכבר שוב בחילות הקאות חוסר תיאבון..אני כל היום עצבנית והתפוצצתי והוצאתי הכל על בעלי ואמרתי שאני רוצה להתגרש אני לא יודעת אם זה בגלל ההורמונים או שזה באמת גדול עליי??
6 תגובות
עמוד 1
  • יקרה קודם כל חיבוק גדול
    מרגישה את החוסר איזון מבעד לשורות...
    כשאנחנו פועלים בניגוד לאמת שלנו בניגוד לדיוק שלנו, על מנת לרצות מישהו גם אם זה בן זוג אהוב...זה לא פשוט ואפילו קשה.
    הריון גם ככה עלול "להוציא" כל מיני אי איזונים ... ועוד כשאת מרגישה שאת בהריון לפני שאת מוכנה לכך אז בכלל...
    בהנחה שאת שומרת את ההריון הזה, בעיני, את חייבת לדבר ולהסדיר עד כמה שניתן את המצב מול בעלך ומול עצמך (אולי אפילו בהתערבות חיצונית של גורם ששניכם סומכים עליו, מטפל/ת או ייעוץ זוגי וכד')
    ממליצה לך בשלב ראשון לערוך תיאום ציפיות מול בן זוגך.
    להסביר לו שאת עדיין לא מוכנה... שהילד המתוק שלכם הוא עדיין רק בן חצי שנה... שההריון היה לך קשה וגם הלידה...ושאת מצפה להתחשבות שלו, עם כל ההתחזקות.
    אמנם את כבר בהריון, אבל קבלת תמיכה ממנו, במישורים נוספים על אלה הקיימים היום יתכן ותעזור, אולי עזרה גדולה יותר מצד המשפחה שלך או שלו.... ישנם הרבה דברים שיכולים לעזור, המפתח הוא לדבר על הכל ולהציף את הבעיות ולשים אותן "על השולחן".
    חושבת שעצם הדיבור, ישחרר מטען כבד שאת לוקחת איתך וכבר יסייע להרגשה טובה יותר :-)
    מאחלת לך שהפתרון המדוייק ביותר עבורך יגיע במהרה <3
    הריון קל ובריא
    לידה קלה ובריאה

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • יעל היקרה תודה רבה רבה רבה חיזקת אותי המון!!
  • יעל היקרה תודה רבה רבה רבה חיזקת אותי המון!!
  • באהבה גדולה

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • באהבה גדולה

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • יקירתי תרשי לי לשתף...

אני אוטוטו לפני לידה עם בת, לפני מס' חודשים גם אני עברתי סוג של שינוי עם בעלי והודעתי לו שזהו אני לא רוצה יותר את הזוגיות אנחנו יחד 10 שנים עם ילד מדהים בן 6 אני אחרי 4 שנים של נסיון להיכנס להריון שנה וחצי האחרונים טיפולי פוריות
    (שהוציאו אותי מאיזון) ומצאתי את עצמי אורזת תיקים ונוסעת עם הילד לאימא שלי וכמובן בתוכנית שלי היה גירושין).
    גם בכול תקופת ההיריון הנוכחי הרבה דברים קורים מהרגע שגילינו שהפעם זו בת בעלי עובר מין שינוי הזוי (לא מוכן קיים יחסים ) וכמובן שהריחוק הזה גורם להרבה בעיות בנינו ושוב עלה העניין של לפרק חבילה.
    יקירה אנו עוברות הרבה תהפוכות וההורמונים שלנו משתוללים והרבה פעמים אנו לוקחות נמלה ועושות ממנה פיל, גם הגבר עובר וחווה דברים שלא תמיד ברורים לנו והאמת שהכול עניין של לשבת לדבר ולשתף ולזכור שקודם כול אנחנו זוג ואנחנו חברים וצריכים לדבר על הכול.
    אני מקווה שתמצאי את הסבלנות ותביני שהכול זמני וכמובן הכי חשוב תושיבי אותו לשיחה ותשתפי מה שעובר עלייך וכמובן שהוא ישתף גם כן(הרי גם הוא שותף במשפחה הזו).
    המון חיזוקים ואהבה ושיהיה בהצלחה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה