ימי מחלה עבור ילד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

לפני כשבועיים הבת שלי אושפזה בבית החולים עקב דלקת עיניים, והייתה מאושפזת למשך 15 יום, מכיוון שהיא הייתה חייבת בהשגחת הורה, אני האמא נשארתי איתה למשך כל התקופה וכששחררו אותנו קיבלנו בנוסף עוד 7 ימי מחלה.

הצגתי בעבודה את חופשת ימי המחלה שקיבלתי מהתאריך בה אושפזנו, בעבודה אומרים לי שאני זכאית לקבל רק 8 ימי מחלה על ילד וזהו.

השאלה שלי האם אני זכאית לקבל את המשך ימי המחלה על חשבון ימי המחלה שיש לי, ויש לי הרבה.

בתודה מראש
    רויטל.
3 תגובות
עמוד 1
  • על פי חוק את זכאית בשנה ל18 ימי מחלה שמתוכם 8 של ילד.
    יש מקומות שמתקטננים על זה ויש כאלו שלא.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אולי את זכאית לאיזשהו תשלום מביטוח לאומי או מביטוח פרטי אם יש. אני לא כל כך מכירה אבל שווה בדיקה
  • גם אני הבנתי שזה קשור למעסיק שלך
    אולי לנסות להביא חופשת מחלה מרופא משפחה על שמך
    לפחות חלק מהימים

]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה