חוסר תיאבון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב, אני בשבוע 8 להיריון ועם בחילות כל היום והלילה..
    אני לא מצליחה להריח כלום וגם לא לאכול שום דבר חוץ מארטיק קרח..כל דבר אחר גורם לי להקיא או להרגיש רע
    אני כבר ממש חלשה ולא קמה מהמיטה כבר שבוע..מה אני יכולה לאכול שלא יכביד עליי ויגרום לי להקיא ? ואם יש תרופה שאני יכולה לקחת שתעזור לי?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני יודעת שיש כדור נגד בחילות, תבקשי מהרופא שיתן לך.
    אם את מקיאה סימן שאת מאבדת הרבה נוזלים,
    תשתדלי לשתות הרבה מים, אל תוותרי לעצמך.
    תנסי לעשות קצת הליכות בערב ולנשום אוויר, נשימות עמוקות. זה גם עוזר.

שיהיה בהצלחה
    נטלי
  • היי,
    אני נורא מזדהה איתך. אני עד חודש 6 אם לא 7 הייתי מקיאה
    בוקר צהרים וערב. לא הייתי מכניסה כלום לפה וכל יום שוכבת במיטה.
    מציעה לך לקום קצת להתהלך בבית או אפילו ללכת לעשות הליכה ולנשום אוויר.
    הדבר הכי חשוב הוא לשתות המון מים ע"מ לא לאבד נוזלים.
    הדבר הנוסף הוא לאכול פירות וירקות..
    תאכלי 6 ארוחות קטנות ביום,ברגע שהקיבה ריקה זה לא טוב.
    אז את צריכה לאכול בהפרשים של כמה שעות גם בשביל לא להכביד על הקיבה וגם בשביל שהקיבה לא תהיה ריקה.
    בכל אופן קרקרים נורא עוזרים,אני הייתי אוכלת המון ארטיק לימון זה היה גם עוזר לי.
    להמנע מלשתות/לאכול דברים עם קפאין כמו שוקולד/קפה/נס או כל דבר אחר שמכיל קפאין. זה מגביר את הבחילות.

והכי חשוב שכבר ציינתי אותו - מים! לשתות המון המון מים.
    שיהיה לך המשך היריון תקין ובריא. תרגישי טוב
  • לי היתה צנצנת עם בייגלה ליד המיטה, ברגע שהייתי קמה הייתי דוחפת בכוח איזה 2 לפה חחחח זה נשמע מצחיק אבל עוזר ! וגם במהלך היום הייתי מנשנשת בייגלה, זו פחמימה יבשה וזה ממש עוזר.

בכלל אחת העצות הכי טובות שנתנו לי ובאמת עזרו היתה שחייבים שיהיה משהו בבטן, גם אם את מרגישה שאת לא מסוגלת שימי משהו קטן, פחמימות עוזרות....

וכמו שהבנות פה אמרו - מים מים מים מאוד חשוב שלא תתייבשי :)

ובדרך כלל - זה עובר !! אז יש למה לצפות חחחח בהצלחההההההההההה
  • תודה רבה בנות..זה ממש עוזר לי ..
  • תודה רבה בנות..זה ממש עוזר לי ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה