חוסר תיאבון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב, אני בשבוע 8 להיריון ועם בחילות כל היום והלילה..
    אני לא מצליחה להריח כלום וגם לא לאכול שום דבר חוץ מארטיק קרח..כל דבר אחר גורם לי להקיא או להרגיש רע
    אני כבר ממש חלשה ולא קמה מהמיטה כבר שבוע..מה אני יכולה לאכול שלא יכביד עליי ויגרום לי להקיא ? ואם יש תרופה שאני יכולה לקחת שתעזור לי?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי

גם אני העלתי שאלה על הנושא אני באותה סירה כמוך. כל היום בחילות והקאות מאוד חלשה ולא מסוגלת למצוא עבודה במצבי.
    ההריון מאוד יקר אחרי הפריה חוץ גופית .. אני מברכת על כל הבחילות אבל זה מאוד קשה לאכול ככה.
    הייתי ממליצה לך לנסות לאכול אפילו בכוח דברים שהם חסרי טעם, ולא דומיננטים.
    כמו אורז לבן , תפוח אדמה אפוי, בטטה אפויה, צנים עם גבינה לבנה או חמאה, אטריות בלי רוטב .. כל אלו הם אמנם פחמימות אבל הם היחידים שאני מוכנה להכניס לפה מידי פעם.
    תנסי להרבות בשתייה אולי פטל מידי פעם ותה עם שורש גינגר .
    למעט זה אין לי יותר מידי עצות כי לרוב התפריטים שמצויינים באינטרנט לא רלוונטים בשלב הזה של ההריון.

מאחלת לך הקלה במצב והריון תקין .

• תודה, אני באמת ינסה לאכול קרקרים ודברים בלי ריח מאחלת לך גם בהצלחה בהמשך ההיריון ללא תופעות לוואי..והכי חשוב שתעברי את זה ותצאי בידיים מלאות
  • תודה, אני באמת ינסה לאכול קרקרים ודברים בלי ריח מאחלת לך גם בהצלחה בהמשך ההיריון ללא תופעות לוואי..והכי חשוב שתעברי את זה ותצאי בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה