מרווחים בין הנקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

ילדתי לפני שבוע וחצי, ביומיים האחרונים התינוקת יוצרת פערים מאד גדולים בין ארוחה לארוחה שבהם היא ישנה היטב - 4 שעות ולפעמים יותר (בעיקר בלילה)
    האם זה נורמלי? האם כדאי להעיר אותה באופן יזום לאחר שלוש שעות?

נראה שבזמן ההנקה היא אוכלת טוב והיציאות שלה נראות תקינות אבל עדין אני חוששת שאולי היא לא מקבלת מספיק מזון ונוזלים בייחוד בימים החמים האלה

תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב יקירה :)
    במידה וישלך לפחות 6 לחיתולים רטובים ביממה , ועדיפות למינימום 8 ארוחות.ביממה אני לא רואה סיבה להעיר אותה . אך אם איןי מספיק חיתולים ספוגים , וכדאי לבדוק עלייה במשקל אחת חשבוע .אז חדוב להעיר לאחר שלוש שעות. נסי לערוך יומן מעקב אולי תגלי שיש ארוחות שישנה שעתים ויש ארוחות.שארבע ... בכל מקרה עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • מזל טוב יקירה :)
    במידה וישלך לפחות 6 לחיתולים רטובים ביממה , ועדיפות למינימום 8 ארוחות.ביממה אני לא רואה סיבה להעיר אותה . אך אם איןי מספיק חיתולים ספוגים , וכדאי לבדוק עלייה במשקל אחת חשבוע .אז חדוב להעיר לאחר שלוש שעות. נסי לערוך יומן מעקב אולי תגלי שיש ארוחות שישנה שעתים ויש ארוחות.שארבע ... בכל מקרה עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה