עצבות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עצובה.. אבל ממש ממש עצובה..
    אני גובה 1.58 שוקלת 66 בהיריון שני חודש רביעי (בטן ענקית)
    חייבת לציין שנכנסתי להיריון כבר עם משקל ממש עודף כי הייתי 5 חודשים אחרי לידה
    בלידה הקודמת עליתי 25 קילו והבטן שלי נראת כמו אחרי מלחמה !

איך שומרים על דיאטה בהיריון? איזה ספורט כדאי לעשות?
    חשוב לי לציין שאני שונאת ממש שונאת לשתות מים וגם לא כל כך אוהבת לאכול בשר עוף או דגים... (מתוסבכת)

יש למישהי רעיונות?

מיקמיק
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    קודם כל- להירגע, תקחי נשימה ארוכה ארוכה ותזכרי שאת בהריון ושיש נשים שהיו עושות הכל בשביל להתחלף איתך!!
    דבר שני- הריון זה לא זמן טוב להתחיל דיאטה ולנסות לרדת במשקל אבל-- יש הרבה דברים שאת יכולה לעשות בשביל לשמור על משקל תקין ולא להעלות במשקל.
    העניין הוא שאת כל הזמן צריכה להיות שבעה פחות או יותר, אל תחכי עד שאת מתפוצצת מרב רעב ואז תאכלי, כל העניין בדיאטה הוא לאכול כל 3-4 שעות.
    תשני הרגלים- תעברי לקמח מלא!! אורז, פסטה לחם וכדומה
    תמנעי מכל השומן הלא בריא של המאפים והבצקים המוכנים הם מלאים במרגרינה וגם לא כל כך בריאים
    אוהבת או לא אוהבת- תכריחי את עצמך לשתות מים במהלך היום, תחשבי על איזה שהוא ״ טריק״ שיעזור לך- כל שעה כוס, או שתעשי לך נודניק בטלפון
    מים זה עניין של הרגל ( מניסיון)
    לפני כל ארוחה גדולה- תשתי כוס מים לפני ואחרי ( בערך חצי שעה לפני ועשר דקות אחרי)
    תמנעי מפיקות אחרי השעה 19:00

תפריט לדוגמא:
    בוקר: 2 פרוסות של לחם מלא!! הרבה ירקות וממרח: אבוקדו, גבינה, חומוס , או טחינה ( שזה מעולה בשבילך בתקופה הזו)
    את יכולה להחליף את הארוחה הזו בדייסת שיבולת שועל אם את אוהבת.

ביניים- פרי/ יוגורט דל שומן

צהריים: עוף רזה/ דג מלא מלא ירקות
    ופחמימה מלאה ( אורז או פסטה)
    והרבה הרבה ירקות מבושלים או חיים, אפשר לשלב גם סלט עלים גדול שישביע!!

ביניים: מנת פרי

ערב: ירקות גבינה ומנת חלבון נוספת: ביצה/ טונה.

אם ממש רעבים- בלילה אפשר אגוזים הם מעולים בשבילך בהריון ומלאים בוויטמינים ועוזרים להמוגלובין.
    החלבונים מעולים ומסייעים למערכת העיקול, הפחמימות המלאות מורכבות, והגוף צריך יותר אנרגיה בשביל לפרק אותם.
    התפריט הוא בגדר המלצה ואני לא דיאטנית או רופאה, זה מניסיון בהריון של אחותי
    שרזתה 30 קילו לפני שנכנסה להריון וזה התפריט שנתנו לה...

את חייבת לשתות מים אני אומרת מכל הלב- 2 ליטר ביום זה המינימום שאת צריכה בשבילך ובשביל העובר שלך!!

אם את יכולה בערבים- תעשי הליכה קלילה ולא מאומצת בערך 30. דקות.

בהצלחה ותני חיוך :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה