פרוגרסטרון 2.2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בוקר טוב ..שבוע 5 פלוס לאחר החזרת 3 מוקפאים... בתאריך 7-5 ..לוקחת כתמיכה 3 פרגינובה ביום וכל 3 ימים..חצי אמפולה של פרוגרסטרון ראטד... ביום ה-11 בטא 184 (בתאריך 18-5) בתאריך 20-5 בטא 440 עם כל השמחה ואושר שמלווים בחששות עם כאבים נוראים בגב עליון ולחצים בגב תחתון וכאבי בטן ... עשיתי ב21-5 שוב בטא שיצא 806 וב-22-5 הבטא יצא 1407 ובתאריך 26-5 יצא10489 כמה אושר ...ובאותו ערב היה לי כתמים דמיים והפרשות חומות בהתייעצות עם הרופא לשכב במנוחה ולעשות שוב בדיקת בטא... התקשרתי אליו שוב אם להזריק אמפולה שלמה במקום חצי.. אמר שבסדר!!! 28-5יום למחרת הזרקת האמפולה שלמה... האחות שלוקחת דמים סימנה בדף ההפניה (בטעות) ״למזלי״ לבצע גם בדיקת E2 וגם בדיקת פרוגרסטרון. והתוצאות בטא 19024 ...E2 -1142. והפרוגרסטרון 2.2.... שמחתי מאד שהבטא הכפילה את עצמה ומסרתי בהודעה לרופא שמטפל בי שהבטא גבוהה וכן צרפתי לו את כל התשובות מהאתר של קופ״ח... הוא מייד התקשר ואמר שהפרגורסטרון שלי נמוך מאד.. ועלי להזריק כל יום אמפולה שלמה של פרוגרסטרון ראטד עד יום א ... ושוב לחזור על הבדיקות הנ"ל.... אני בלחץץץ מהפרוגרסטרון... מה עושים????? ומה היה קורה אם לא הייתי עושה ״בטעות" את בדיקת הפרוגרסטרון... תודה מראש ...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אין מה להיות בלחץ כעת מאחר והבטא ממשיכה לעלות וזה מה שחשוב
    תמשיכי את הטיפול בפרוגסטרון ומחר בדיקת דם

בהצלחה!!!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה