התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו בבית ספר את התכנית של שי פירון. משמע - אני יכולה לרשום את יונתן לכל חודש יולי עד 13:00 ב950 ש"ח.

עכשיו אני מתלבטת לגבי אחה"צ - אם אני עושה צהרון ל3 שבועות הראשונים זה יעלה לי עוד 850 ש"ח.

צהרון ל10 ימים האחרונים יעלה לי 750 ש"ח.

אני חושבת לא לרשום את יונתן רק ל10 ימים האחרונים לצהרון (כי אני לא רוצה להיות כבולה לבית חודש שלם). מה אתן אומרות?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
13 תגובות
עמוד 1
  • 950 ש"ח?!?!
    זה המון!
    אין מצב..
    אצלנו משלמים 300..
  • איך 950 ש"ח ? מחיר המקסימום זה 450 לפי תוכנית של פירון עבור 450 יום

Free image hosting by
    htt
  • האם את ממילא תהיי בתקופה זו בחופשת לידה?
    אם כן- אישית הייתי רושמת אותו רק לתכנית עד 13:00 ונהנית איתו ועם איתן ואיתמר(אפילו הייתי מוציאה את איתמר מהגן ב13:00 אם זה אפשרי).
    זו תקופה נורא כיפית אפשר לשרוץ בבריכה, ללכת למוזיאונים וגני חיות ולבלות עם הילדים בכיף - את ה-950 ש"ח הייתי מוציאה על פעילויות איתם בעצמי
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• את איתמר אין לי מה להוציא מהגן בצהרים - כי הוא ישן צהרים. אם אקח אותו באמת אהיה מסונדלת לבית.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אם כך, הייתי רושמת את יונתן רק לחצי יום ועושה איתו ועם איתן כיף חיים בזמן איכות שיש ביחד...
    יונתן הרי ילד עצמאי כבר בגילו, אם למשל את הולכת לג'ימבורי הוא בטח כבר מסתדר לבד ואת יכולה לשבת עם הקטנציק בצד...כנ"ל בפארקים ואטרקציות אחרות...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• למה המחיר כל כך גבוה

]

• איזה גנבים!!
    פייס: ortal_hori

• זה עולה לנו 450 ש"ח עד ה21.7 ומאז עוד 500 ש"ח עד סוף יולי

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • זה בסדר גמור לדעתי
    Free image hosting by
    htt
  • עוד 500 שקל בשביל 8 ימים נוספים
    פייס: ortal_hori

• גם אני התבלבלתי על מה לשלם כמעט 65 ש"ח ליום .
    חא היתי שולחת . בני יהיה בבית אתי ונמצא מה לעשות שלושתינו
    Free image hosting by
    htt
  • אני הייתי רושמת למה שמקל על החיים שלי...נכון חופש ובלה בלה בלה..אבל שיהיו בריאים ושיהנו בצהרונים/קייטנות/סבא וסבתא

• הייתי עושה כמו נגה- מה שמקל לך על החיים.
    אם הטרחה לצאת להביא אותו, ושוב לצאת להביא את איתמר מקשה לך על החיים (ואני מזכירה- אוגוסט, חם) ויש לך תינוק קטנצ'יק- שפה נרדם וצריך להעיר אותו כדי לקחת אח אחד, ושם צריך ציצי- וצריך לקחת אח שני- אין טעם.- ואם הוא כמו הילדים שלי- כל הנחה בסלקל גוררת צרחות וחוסר שביעות רצון- הייתי מוותרת.
    את אמורה להנות מהזמן איתו.
    בדר"כ בשעה אחת- שתיים- זה הזמן שלך לנוח אחרי שקמת 4 פעמים בלילה. ולא לרוץ למוזיאונים עם יונתן...
    זו דעתי, עוד יהיו לך הרבה שנים של מוזיאונים. עכשיו את אחרי לידה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה