הי ליהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנצ'יק שלי בן שמונה שבועות ויונק מלא חוץ מהפעמים שאני לא זמינה ואז מקבל בקבוק. העניין הוא שהוא רוצה לאכול כל שעתיים, שעתיים וחצי. הרבה פעמים יונק 10 דקות ומתנתק ואז אני נותנת לו לנוח קצת ומחזירה אותו. לפעמים הוא מתנגד קצת ואז אני מביאה לו מוצץ, מוציאה אותו וישר מצמידה לשד והוא יונק עוד עשר דקות כמעט. מה אפשר לעשות כדי לרווח קצת את זמני ההנקה? יש לציין שהוא נולד מעל שלוש וחצי קילו ועולה מאוד יפה במשקל]
    תודה מראש!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי רובי יקרה :)
    בעיקרון את יכולה לנסות לסחוט מעט את השד כ10 מל לפני ההנקה מכל צד על מנת שיתחיל לאכול חלב שעשיר יותר בשומן ואז יש סיכוי שיגיע יותר לתחושת שובע . למרות שקחי בחשבון שהימים מתחממים ואז בדרך כלל בימים חמים היניקה קצרה יותר לעיתים תכופות יותר מכיון שהם בדיוק כמונו צמאים :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי רובי יקרה :)
    בעיקרון את יכולה לנסות לסחוט מעט את השד כ10 מל לפני ההנקה מכל צד על מנת שיתחיל לאכול חלב שעשיר יותר בשומן ואז יש סיכוי שיגיע יותר לתחושת שובע . למרות שקחי בחשבון שהימים מתחממים ואז בדרך כלל בימים חמים היניקה קצרה יותר לעיתים תכופות יותר מכיון שהם בדיוק כמונו צמאים :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה