בכורים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אויש אויש אויש כמה שהם קשים .....
    נראה לי שהם מתחלקים ל- 2 סוגים .
    אלה שמרצים - ועושים ה-כ-ל לפי הספר .
    והסוג השני אלה שעושים להורים שלהם חיים קשים .
    נדב קצת מבולבל וחושב שהוא ראש המשפחה . משתלט על הכל , מתערב בכל דבר , עקשן , כל היום מקיים איתנו "משא ומתן" . בקיצור - מתיש !!!!
    היום היה לי יום קשה במיוחד איתו . רק רציתי לפרוק קצת
15 תגובות
עמוד 1

• אוי אני כל כך מבינה אותך
    בכורתי נכנסה לגיל ההתבגרות במלוא המרץ...
    והתופעות זהות למה שכתבת, רק בעוצמה רבה אף יותר

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• את מתכוונת "מכת בכורים"..

• Free image hosting by
    htt
  • ואווווו איך אני מבינה אותך ( ראי את הודעתי ״בדיקת גבולות״)
    צריך לקחת הרבה אויר ונשימות עמוקות, ממה שאפשר להתעלם תתעלמי
    אני לא יודעת אם זה קשור לעובדה שהוא בכור, אני מכירה ילדי סנדוויץ וגם ילדים שלישיים שהם כאלה נראה לי שזה עניין של אופי...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• תודה

• הבכורה שלי דווקא לפי הספר.
    יש לי את השלישי שלי שממש לא קרא את הספר.
    אז התירוץ שלו שהוא בן.
    לכל ילד קשה יש ״תירוץ״ משלו.
    אחד בכור, אחד סנדוויץ׳, אחד בן זכר.
    פשוט נראה לי בכל משפחה חייב להיות אחד שיזכיר להורים שהורות זה לא פיקניק.
    עם איתן לפעמים נורא קשה לנו (בדרך כלל רק קשה). מה גם שהוא בכלל לא רואה את אבא שלו ממטר, לא שם עליו בכלל. אז כל הקושי עלי ולפעמים בא לי לדפוק את הראש בקיר (עוד לא החלטתי שלי או שלו).
    אני יודעת שצרת רבים לא ממש נחמה, אבל בכל זאת
  • אמילי בדיוק כזו

• פייס: ortal_hori

• נגה ואורטל שברתן לי את התאוריה על בכורים -ממין זכר

• כולנו באותה סירה
  • מלא לא זמן הייתי כאן.קפצתי לראות.מה שלום כולן ו כ"כ צחקתי מהתגובות....גם אצלינו הבכורה פתאום יכולה לקבל ג'ננה...אבל האמצעית תמיד קפיץ שבודק אותנו והבן בן שנתיים בשיא המרד עכשיו...רק פיצית מותק חייכנית,התחילה עכשיו לזחולבקיצור שמח ...
  • שכחתי כמה מעצבן לכתוב כאן מהנייד!
    בכל אופן רציתי לספר לכן על שיעור שהייתי בו לא מזמן ודיברנו על מעבר מאנרגיה של הישרדות-תלונות קיטורים מחשבות של חוסר ועוד לאנרגיה של צמיחה-ראיית.הטוב,התוצאה והוקרת.תודה. זה עובד! אני כועסת פחות,מתעצבנת פחות,רואה יותר את הטוב שבהם ובעיקר משחררת.לא נאבקת איפה שלא צריך ומוצאת פתרונות יצירתיים...למשל לכתוב לבן שנתיים פתק שכתוב בו שפעם הבאה אמא לא תכבה לו את הסרט ככה,או לאבא שלא ישכח להגיד לו "תראות ביי"(בפעם החמישית כמובן) וזה עובד!
  • שכחתי כמה מעצבן לכתוב כאן מהנייד!
    בכל אופן רציתי לספר לכן על שיעור שהייתי בו לא מזמן ודיברנו על מעבר מאנרגיה של הישרדות-תלונות קיטורים מחשבות של חוסר ועוד לאנרגיה של צמיחה-ראיית.הטוב,התוצאה והוקרת.תודה. זה עובד! אני כועסת פחות,מתעצבנת פחות,רואה יותר את הטוב שבהם ובעיקר משחררת.לא נאבקת איפה שלא צריך ומוצאת פתרונות יצירתיים...למשל לכתוב לבן שנתיים פתק שכתוב בו שפעם הבאה אמא לא תכבה לו את הסרט ככה,או לאבא שלא ישכח להגיד לו "תראות ביי"(בפעם החמישית כמובן) וזה עובד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה